● About

Hi there! Ik ben Florentine en welkom op ByFloren.com!

Mijn blog heet ‘ByFloren’ omdat mijn naam Florentine is en omdat alles hier gemaakt is door mij: by Floren, dus. Ik houd erg van foto’s maken, mode, make-up en reizen; dat komt hier op deze plek allemaal samen. Naast dat ik mijn belevingen graag vastleg op de foto vind ik het ook super leuk om video’s te maken. Regelmatig verschijnen er vlogs of video’s in documentairestijl op mijn blog.

Ik heb veel geschreven over de tijd dat ik in Sevilla (Spanje) woonde, daarover kun je lezen onder de kopjes ‘Au pair’ en ‘Spanje’.

Tegenwoordig doe ik een media studie in Amsterdam om mijn journalistieke skills tot het uiterste te ontwikkelen. Daarnaast maak ik graag zoveel mogelijk mooie reizen en ontmoet ik zoveel mogelijk nieuwe mensen en culturen. Om op de hoogte te blijven van mij en mijn leven kan je mij volgen op Instagram.

Ik post hier zo vaak als ik kan berichten over dingen die ik leuk en mooi vind.

Welcome to my life ♥

Florentine

Sevilla

2 thoughts on “● About

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>