Bobbi Brown Lipgloss Almost Nude

Bobbi Brown ☾ Almost Nude Lipgloss

Almost Nude, maar nét niet helemaal: dat is wat mijn nieuwe lipgloss van Bobbi Brown is. Ik was al járen benieuwd naar de producten van Bobbi Brown en nu was het dan eindelijk zover: ik kocht mijn eerste product van dit mooie merk. In deze blogpost vertel ik je honderduit over mijn nieuwe beauty.

Bobbi Brown Almost Nude lipgloss

Bobbi Brown Lipgloss Almost Nude

Ik heb het gevoel dat lipgloss weer een beetje upcoming is; het is weer terug van weggeweest. Waar vorig jaar de matte lipproducten niet aan te slepen waren, is een beetje shine vandaag de dag steeds meer geliefd. Omdat ik heel erg van natuurlijk tinten houd, ging ik opzoek naar een mooie nude kleur. Ik bekeek de lipglasses van Mac, zoals die heten, ik probeerde een lichtroze kleurtje van Collistar en ik swatchte verschillende nude tinten van NYC. Uiteindelijk belandde ik in het standje van Bobbi Brown en besloot ik dat Almost Nude het moest worden. Ik koos voor deze lipgloss omdat het ‘almost’ een nude kleur is, maar dan met nét wat extra’s! Naast dat ik de kleur heel mooi vind, houd ik van de strak vormgegeven lipglosshuls, want dat staat zo leuk in je make-up tasje. Dit product voldoet dus wat betreft de kleur en de verpakking 100% aan mijn eisen.

Bobbi Brown Almost Nude lipgloss

Bobbi Brown Almost Nude lipgloss

Maar hoe is het gesteld met de kwaliteit? Want, just being honest, dat is toch uiteindelijk het allerbelangrijkst. Ik vind de substantie van de lipgloss heel fijn: beetje sticky, vrij dik en niet té geparfumeerd. Maar wel met een lichtzoete geur. De lipgloss bevat naar zeggen avocado-, jojoba- en kamille-olie en aloë-extract om je lippen zacht en soepel te houden, en dat merk je! Het voelt als een verzorgende lippenbalsem en het shinet als een echte gloss.

Als je heel erg van de gewaagde kleurtjes en de gekke finishes bent, zal je dit product waarschijnlijk niet zo heel spannend vinden. Maar als je net als ik houd van naturelle glossjes en subtiele nude-tintjes, dán is deze lipgloss van Bobbi Brown absoluut een aanrader.

That’s it!  Wat vind jij van het feit dat lipgloss weer helemaal hot and happening is? ♥

Tot snel! Liefs Florentine

Volg mij nu ook op  Instagram en Bloglovin.

21 thoughts on “Bobbi Brown ☾ Almost Nude Lipgloss

  1. Bobbie Brown heb ik nog nooit gekocht, bizar eigenlijk dat ik sommige “grote”merken eigenlijk niet eens ken. Mooi merk! Ik vind glosses altijd heel mooi staan, het enige nadeel is dat lipgloss bij mij zo verdwenen is. (maar dat heb ik ook altijd vrij snel met lipsticks)

  2. Ik heb nogal volle lippen en daarom draag ik nooit lipstick want dan ligt er nóg meer nadruk op. Prima natuurlijk, maar ik wil liever de nadruk op mijn ogen hebben. Dus voor mij is het altijd nude lipgloss of lipbalm. Deze ziet er mooi uit zeg! Mijn lievelings lipgloss is van Victoria’s Secret, maar die is zooo sticky en mierzoet. Wie weet is deze een 100% match. Ik ga ‘m opschrijven! Liefs!

  3. Ik ben benieuwd hoe hij je staat! Het klinkt in ieder geval als een fijne gloss. Zelf draag ik de laatste tijd juist meer gewone lipstick, maar gloss vind ik wel handig voor wanneer je lippen wat droger aanvoelen en je toch een product wil dragen.

  4. Zelf ben ik heel blij dat de lipgloss weer een beetje terug komt. Zelf ben ik nooit gestopt met het dragen want vind het effect heel mooi. Ben eigenlijk wel benieuwd naar de gloss op je lippen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>