Chanel blush

COCO CHANEL ★ MY FIRST

Hello my lovies! Als je aan Chanel denkt, dan denk je natuurlijk aan rode lipstick, aan Coco Mademoiselle en aan klassiek gekleurde blushOnlangs kreeg ik een blush van Chanel cadeau in de kleur Rouge Profond. Een betere first van dit merk kon ik me niet wensen, dat begrijp je natuurlijk wel. Deze iconische blush is zó minimalistisch vormgegeven en zo klassiek van kleur, dat ik denk dat dit een blijvertje is.

Today I present you Coco Chanel, my first. 

Chanel

Let’s get started met gewoon een kleine sneak peek van het doosje. Hoe heerlijk is het om dat op je make-up tafel te hebben liggen?!

Chanel Blush

Chanel Blush

Het doosje doe je open en dicht met een handig kliksysteem. Aan de binnenkant vind je een blushkwastje, een spiegeltje én natuurlijk de blush zelf. De kleur die ik heb heet Rouge Profond en draagt het nummer 320. Chanel heeft naast deze tint, nog veel meer kleuren in het assortiment. Allemaal gehuisvest in het zelfde design doosje.

Chanel Blush

En dan waar het natuurlijk allemaal om draait: het product zelf. Wát een intens rode kleur! Rouge Profond is duidelijk de meest rode kleur in het blush assortiment van Chanel. Dat is écht iets waar je van moet houden. En misschien nog wel belangrijker: de kleur moet je goed staan. Ik vind deze kleur heel mooi, maar ik vind wel dat je héél voorzichtig moet zijn met het aanbrengen ervan. Want voor je ‘t weet is het teveel, en dat kan je er met zo’n heftige tint als deze natuurlijk niet bijhebben.

Al met al ben ik super enthousiast over mijn eerste beauty van Chanel. Ik vind dat dit merk iets heeft wat niet veel andere merken hebben. De producten hebben zo’n hoge musthave-factor. Gewoon omdat ze mooi zijn. Je móet en zál ze in je stash hebben. Wel hangt er een behoorlijk prijskaartje aan de make-upjes van Chanel. Maar ach, zoals Coco zelf ooit zei: “The best things in life are free. The second best are very expensive.”

See you soon! Liefs, Florentine

★ ★ ★

Volg mij nu ook op  Instagram en Bloglovin.

17 thoughts on “COCO CHANEL ★ MY FIRST

  1. Ik gebruik al een tijdje de eyeliner en mascara van Chanel naar volle tevredenheid. Ook al vind ik de prijs aan de pittige kant, denk niet dat ik nog terug ga naar de betaalbare merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>