Elf

ELF ❁ 3 x Lipstick voor de Lente

Nu het voorjaar er weer aankomt, is het toch écht tijd om onze donkere, matte lipsticks op te bergen, en om wat meer luchtige en shiny lipproducten tevoorschijn te toveren.

Vandaag laat ik jullie mijn drie nieuwe pareltjes zien, die ik onlangs ontving van Eyes Lips Face , een van mijn favoriete low budget merken. In dit artikel vertel ik je over de Lip Kiss Balm, de Bare Satin Lipstick en de Mineral lipstick. Beniewd?? Let’s get started!

Elf

Elf

Dit zijn ze dan, de drie beauty’s all together. Links de Lip Kiss Balm in kleur #22171 Bare Kiss, in het midden staat de Mineral Lipstick in kleur #6715 Natural Nymph en aan de rechterkant Bare Satin Lipstick in kleur #94021 Touch of nude.

ELF

Laten we een beetje licht beginnen; dit product wordt eigenlijk niet verkocht als een lipstick maar als een lippenbalsem. Dat betekent echter niet dat ‘ie minder gepigmenteerd is dan een lipstick. De kleur is intens rood en de formule is lekker zacht en hydrateert. Dit is echt zo’n balsem die fijn is om altijd in je tas te hebben zitten, voor momenten dat je wél een kleurtje op je lippen wilt, maar niet al te heavy.

ELF

Als tweede een minerale lipstick, die 100% op minerale basis is, wat betekent: geen parabenen, conserveringsmiddelen of chemische kleurstoffen. De kleur is vrij nude met een vleugje lichtroze, eigenlijk de pérfecte peach-kleurige lipstick voor de lente en de zomer. Ik denk dat deze lipstick vooral heel mooi staat bij een iets gebruinde huid, in combinatie met andere warm gekleurde make-up producten.

En dan last but not least: een lipstick uit de Bare Satin lijn.  Deze lipstick is een beetje baksteen-rood en heeft een satijnzachte finish, vandaar het woordje Satin in de naam. De formule van dit product is verrijkt met vitamine E en shea boter, iets wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is.

ELF

De swatches! Aren’t they pretty? Ik vind alledrie de kleuren prachtig. Het zijn allemaal kleuren die met heel veel te combineren zijn, en het zijn kleuren die niet té aanwezig zijn; daar houd ik van. Doe mij maar een mooie nude kleur, een frisse peach-tint of een my-lips-but-better kleurtje.

Wat vind jij van mijn nieuwe lentekleurtjes? Laat het weten in de comments :-)

Liefs, Florentine

Voor meer foto’s kun je mij volgen op Instagram.

Klik hier om mij te volgen via Bloglovin.

14 thoughts on “ELF ❁ 3 x Lipstick voor de Lente

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>