kiko blusher

Kiko ✾ Shade Fusion Trio Blush

Toen ik vorig jaar in Spanje aankwam en mijn bagage niet was meegekomen, ging ik noodgedwongen op zoek naar make-up om te dragen in de dagen dat ik mijn bagage (met daarin mijn make-up) niet had. Al snel belandde ik in de Kiko store, waar ik toen snel een wenkbrauwpotlood, een foundation, een blush en een mascara uit de schappen griste. Ik had geen idee van de kwaliteit van de producten of van het imago van het merk; laat staan dat ik wist dat Kiko zou uitgroeien tot een van mijn favoriete make-up merken. In dit artikel laat ik je de Shade Fusion Trio Blush in de kleur 04 Peach Rose zien, die ik onlangs voor de tweede keer aanschafte.

De buitenkant van de blush is vrij basic, maar het spiegeleffect van het doosje maakt het toch een vrij catchy en uitnodigend product. Typisch zo’n make-up product dat je open wilt maken, omdat je benieuwd bent wat er in de gunmetal finish verpakking zit, zoals Kiko deze zelf noemt.

Het doosje is lekker compact, het bevat een spiegeltje en sluit met een magneet. Hierdoor ben je er zeker van dat het product niet zomaar opengaat in je make-up tasje.

Shade Fusion Trio Blush

De blush bestaat uit drie stroken in ieder een andere kleur: donker-roze, mediumroze en lichtroze. Wat ik heel leuk vind aan dit product, is dat je ‘m op twee manieren kunt gebruiken. Je kunt ervoor kiezen om je kwast door het hele product heen te halen, en daarmee een mix van de drie kleuren aan te brengen, maar je kunt ook de donkere of de medium kleur als blush gebruiken, en de lichtste kleur als highlighter. De blushkleuren zijn vrij mat, maar bevatten een héél subtiel shimmertje.

Kiko blush

En dan waar het natuurlijk eigenlijk allemaal om draait: de swatches. Ik vind de kleurencombinatie prachtig. Ik denk dat dat vooral komt doordat deze kleuren heel mooi bij mijn huidskleur passen. Mocht jij nou een wat lichtere of juist een wat meer donkere huidskleur hebben dan ik, wees dan niet getreurd, want dit product is in totaal is in zes verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar.

De blush is heel vast en zacht van textuur, dit komt volgens Kiko doordat de blush vitamine E  arganolie bevat. Het is echt opvallend hoe smooth dit product aanvoelt, bijna een soort crème. Ik vind het ‘t fijnst om deze blush met een vrij zachte blushkwast aan te brengen, omdat de vaste textuur van de blush dan toch heel luchtig en los op je gezicht komt te liggen.

Kiko blush

Kiko blush

Deze cutie kwam ook even kijken toen ik foto’s aan het maken was. ❤ Dan vraag je erom om zelf ook even op de foto gezet te worden.. Toch?!

Ik ben super benieuwd hoe jullie dit product eruit vinden zien, of misschien heb je ‘m zelf al in je make-up stash zitten? Let me know ;-)

Veel liefs, Florentine

Klik hier om mij te volgens op Instagram, en hier voor Bloglovin.

31 thoughts on “Kiko ✾ Shade Fusion Trio Blush

  1. Kiko<3 Ze hebben echt hele fijne producten en deze blush ziet er ook heel mooi uit! Een geluk bij een ongeluk dus dat je bagage niet mee was gekomen, want je hebt wel kennis mogen maken met een mooi merk.

  2. Wat een prachtige blush! Ik hou heel erg van het merk Kiko, ik heb het ontdekt ongeveer 4-5 jaren geleden in Duitsland (toen was het hier nog niet zo bekend) en sindsdien ben ik echt verliefd op dit merk. Goedkoop, dierproefvrij en hele fijne kwalitatieve goede producten!
    Het zijn ook prachtige kleuren. Ik heb ook nog een blush hier van Kiko liggen die ik maar is moet gaan testen haha.
    En ah! Wat een schattige foto’s van je kat, ook echt een mooie kat!

  3. De blush ziet er alleen al qua verpakking zo mooi uit! Het klinkt echt als een heel fijn product. En wat een lieve foto’s van je kat!

  4. Aah ik hou van Kiko! Het is niet te duur en het ziet er wel super leuk en best luxe uit. Ik heb nog geen blush ervan, deze staat wel nog op mijn verlanglijstje!

Comments are closed.