lancome artliner

Lancôme ♚ Artliner

Alweer bijna twee jaar geleden scheef ik een artikel over mijn favoriete mascara van Lancôme; vandaag is het de beurt aan mijn favoriete eyeliner van dit merk. De afgelopen maand heb ik deze eyeliner een beetje herontdekt, nadat ik een een aantal maanden bijna geen eyeliner had gebruikt. En dát terwijl eyeliner zo’n essentieel product kan zijn in je make-up routine.. In dit artikel vertel ik je alle ins en outs van de Lancôme Artliner, let’s get started!

Lancome artliner

Lancome artliner

Om te beginnen: ik ben helemaal verliefd op de huls. Ik vind dat Lancôme er altijd in slaagt om producten classy en compact  vorm te geven. Zwart met goud is een tijdloze combinatie, en de eyeliner-huls is lekker bescheiden van formaat, waardoor ‘ie niet veel ruimte in je make-up tasje in beslag neemt.

De eyeliner heeft een ‘schuimtop’, zoals Lancôme dat zelf noemt. Dit soort eyeliners zijn misschien beter bekend als ‘vilten eyeliners’, omdat het ‘kwastje’ eigenlijk geen kwastje is maar een stukje viltachtig materiaal. Dit materiaal zuigt de eyelinervloeistof als het ware op en dat zou volgens Lancôme moeten zorgen voor een heel intens en goed gepigmenteerd resultaat.

Lancome artliner

Zoals je ziet, liegt dat gepigmenteerde resultaat er niet om. Ik vind het heel mooi dat deze eyeliner zo intens zwart is, en ik vind het bijzonder hoe lang ‘ie blijft zitten. Als je de eyeliner aanbrengt, moet je ‘m eerst echt eventjes laten drogen omdat ‘ie heel vloeibaar is, maar na een minuut of vijf zit ‘ie vast, en dan bedoel ik ook echt muurvast. Hoewel dit product niet met het label ‘waterproof’ verkocht wordt, kan je er absoluut een regenbuitje mee overleven, en ook hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk een keer in je ogen wrijft.

Een en al love, als je het mij vraagtal is het natuurlijk wel een vrij prijzig product. Want Lancôme is Lancôme, en dat betekent dat het niet goedkoop is. Maar hey, dan heb je wél wat!

Ik spreek jullie snel weer,

Veel liefs, Florentine

Klik hier om mij te volgens op Instagram, en hier voor Bloglovin.

29 thoughts on “Lancôme ♚ Artliner

  1. Nee, eigenlijk nog niet. Bedankt voor je tip. De huls ziet er inderdaad prachtig uit en het lijntje ook, zo te zien. Ik ben ook een eyeliner fanaat hoor en draag het zeer geregeld. En eigenlijk ben ik verknocht aan mijn eigen Hema linertje!

  2. Wauw, wat een mooie kleur geeft hij af zeg! Zelf heb ik een goedkope eyeliner, maar deze vind ik niet zo fijn. De kleur brengt niet goed aan op de huid. Zal binnenkort kijken of ik deze kan vinden!

  3. Lancôme heeft hele mooie producten. Deze eyeliner ziet er prachtig intens zwart uit maar helaas kan ik niet zo goed overweg met eyeliner haha. Als ik dit soort producten zie wou ik dat dat anders was, want ik vind eyeliner wel altijd heel mooi bij anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>