image

Victoria’s Secret ❁ Lemon Escape

Als er één product van Victoria’s Secret al jaren gehyped is, dan is het wel de ‘body mist.’ Een spray voor je ‘body’, oftewel je lichaam, verkrijgbaar in talloze geuren en kleuren, gegoten in een mooie Victoria’s Secret flacon. Ik heb op dit moment 6 varianten van dit product in mijn bezit, en vandaag vertel ik je graag over mijn favoriet: ‘Lemon Escape.’

Ik kocht deze body mist in New York, waar ik na het zien van een ‘5 for $25′ bord, zonder enige twijfel besloot om vijf body mists uit te zoeken. Ik vond het een lastige opgave, omdat er zo onwijs veel heerlijke geuren in het VS assortiment zitten, maar uiteindelijk ben ik goed geslaagd. De variant ‘Lemon Escape’, groeide in een mum van tijd uit tot mijn favoriet, en natúúrlijk leg ik je in dit artikel uit waarom.

image

Laten we beginnen met het naar mijn mening prachtig ogende flesje, dat maar liefst 250 ml aan vloeistof bevat. Het is voorzien van een heel strak en clean etiket op de voorzijde, waarop beschreven staat dat de naam van deze mist ‘Lemon Escape’ is, en dat ‘ie naar ‘Lemon sugar & coconut’ ruikt. Ik ben zelf een enorme fan van zowel citroen als van kokosnoot, dus zoals je waarschijnlijk wel begrijpt, is deze combinatie voor mij echt een match made in heaven.

Naast een etiket op de voorzijde, is er ook op de achterzijde van de flacon een etiket te vinden. Dit etiket vertelt je ten eerste dat deze mist, doordat ‘ie zowel met Aloë Vera áls met Kamille extract verrijkt is, zorgt voor een verfrissend effect. Naast dat, is op dit etiket de volledige ingrediënten lijst te vinden. In grote lijnen bevat dit product: alcohol, water, allerlei geuroliën, en natuurlijk het Aloë Vera en het Kamille extract.

Tot slot moeten we het natuurlijk nog even iéts uitgebreider hebben over de geur, want dat is toch waar het uiteindelijk allemaal om draait. Deze body mist ruikt als je het mij vraagt, precies zoals beschreven wordt op de verpakking, namelijk naar ‘Lemon sugar & coconut’. Je ruikt duidelijk het zure van de citroen, dat wordt getemperd door de zoete kokos. Een beetje zoals een Lemon cheesecake, die absoluut de smaak van citroen heeft, maar tóch niet overheersend zuur is, doordat er voldoende zoete ingrediënten aan de taart zijn toegevoegd. Ik vind het een heerlijke geur, en als ik ‘m ruik, ben ik met mijn gedachten weer voor héél eventjes terug in het zonnige New York, waar ik deze body mist twee jaar geleden gekocht heb.

Ik ben super benieuwd hoe jou deze Victoria’s Secret geur lijkt! Heb jij body mists van VS in je bezit?

Tot snel! Happy Sunday

Liefs, Florentine

Op Instagram kun je mij volgen voor meer foto’s, en natuurlijk kun je mij volgen via Bloglovin om als eerste op de hoogte te zijn van mijn nieuwe blogposts.

15 thoughts on “Victoria’s Secret ❁ Lemon Escape

  1. Toevallig heb ik laatst mijn eerste body mist van Victoria Secret aangeschaft, gewoon heel saai in Nederland bij de Etos :p. Ik heb al vaker een body mist in mijn bezit gehad, maar nog niet van VS en ik ben er zeer te spreken over. Ruikt heerlijk en blijft ook lang ruiken!

    Liefs.x

  2. Persoonlijk heb ik nog niets van VS in mijn bezit. Deze lijkt me wel erg lekker ruiken want hoewel ik citroen niet zo heel lekker vind, ben ik wel grote fan van kokos. Ik ben wel benieuwd naar hoe een mix van de twee ruikt.

  3. Oh dit lijkt me echt heerlijk! Vooral de geur, zoals je het beschrijft, ik ruik het al meteen ;). Ik hou echt van zulke frisse citroen geuren, heerlijk voor de zomer!

  4. Lemon Escape.’ Leuke naam. Dat je er al 6 hebt. Ik heb wel parfum maar nog geen bodymist. Fijn dat zo’n bodymist je terug bracht naar het vakantiegevoel in New York van twee jaar geleden.

  5. Het klinkt inderdaad als een heerlijke cheesecake! En getemperd, wat een prachtige woordenschat :D De VS trend heb ik wel meegekregen, maar ik heb er niets van. Ook zo moeilijk verkrijgbaar in België met maar een enkele winkel en blijkbaar zijn de verzendkosten best hoog.

  6. Mmm! Lijkt me een heerlijke spray/geur! Ik heb de Victoria Secret bodysplash spray’s al eens in de winkel(s) zien liggen, maar ze zijn altijd zó ongelooflijk duur…
    In de VS ben ik nog nooit geweest, maar als ik er eens kom, dan ga ik eens een kijkje nemen naar deze spray! :-) ♥

Comments are closed.