Mac lipstick - Winactie

Winactie ♛ MAC Lipstick

Hoi allemaal! Nu de kerstdagen aangebroken zijn, en we volgende week toch écht alweer 2016 in gaan, besloten Kelly van xkekography.com en ik, om 2015 op een feestelijke manier af te sluiten. En dan wel op een heel feestelijke manier, want we organiseren een winactie!! En naar mijn mening ook nog eens een heel gave. We gaan namelijk een MAC lipstick naar keuze weggeven, hóe cool?! Ben je nou benieuwd hoe je kans kunt maken op zo’n beauty? Lees dan snel verder.

Mac lipstick - Winactie

Zoals je hierboven al snel kunt lezen, bestaat deze winactie uit drie stappen. Ik zal ze voor alle duidelijkheid hieronder nog even op een rijtje zetten:

Stap 1. Repost de bovenstaande afbeelding op je eigen Instagram account en gebruik de hashtag #byflorenXkekography

Stap 2. Volg @byflorentine en @xkekography op Instagram.

Stap 3. Volg ByFloren en Xkekography op Bloglovin. Mocht je nou geen account op Bloglovin hebben, dan is dat helemaal geen probleem. Een paar muisklikken, en je account is aangemaakt :-)

Tot slot zou het ook nog super fijn zijn als je ons allebei @byflorentine en @xkekography even kunt taggen in de foto op Instagram. Zo kunnen wij namelijk bijhouden hoeveel mensen er meedoen.

Daarnaast zou ik het leuk vinden als je even in de comments laat weten welke lipstick jij zou willen winnen en waarom, want daar ben ik natuurlijk heel erg benieuwd naar!

Tot snel, en een ‘¡Feliz Navidad!’, zoals ze in Spanje zouden zeggen.

Veel liefs, Florentine

Voor meer foto’s kun je mij volgen op Instagram.

Klik hier om mij te volgen via Bloglovin.

11 thoughts on “Winactie ♛ MAC Lipstick

 1. Ik doe mee. Ik wil winnen, omdat dit mijn allereerste MAC lipstick zou zijn. Ik weet dat hij goed is, maar nooit gekocht hoewel ik weet dat hij goed is. Klinkt dat raar, misschien? Hahaha. Misschien wachtte ik gewoon om hier te winnen. ;-) Dat zal wel leuk zijn, als ik hier mijn eerste MAC win.

 2. Uhmmmmmmmm ondanks dat MAC test op dieren wil ik toch wel een mac lippenstick proberen. Iedereen is er zo lovend over. Eigenlijk heb ik mezelf afgezworen geen mac te willen. Alsnog ben ik een nieuwsgierig aagje, dus ik waag een kans. Heb ook geen 1 mac in mijn stash :p Ik hoop wel in de toekomst dat MAC stopt met op dieren te testen….

  Ik volg jullie beiden op BL en ga zo de foto plaatsen op mijn IG :)

  Fijne dagen en groetjes!

 3. Super leuke winactie!!! Ik volg je net pas (@welovebeautynl) op instagram. Ik zou heel graag de mac lipstick brave willen winnen, die vind ik zo mooi!! Ik ga nu ook zeker je blog volgen!!

 4. Super leuke winactie, en een hele leuke blog😍 Ook jullie foto’s op IG zijn heel mooi❤ Mij lijkt de kleur “pink plaid” erg mooi😍

 5. Heey,
  Op instagram heb ik alles al gedaan ik haf alleen nog geen reactie hier neergezet. De Mac lipstick die ik dan zou kiezen Is de MAC FAERIE WHISPERS want de kleur Is niet zo heel erg opvallend en zelf hou ik niet zo Mega veel van die hele opvallende kleuren, want ik draag haast nooit make-up. Ik zou echt Mega graag willen winnen, omdat het me Mega leuk zou lijken om in bezit te zijn van een Mega mooie lipstick.

  Liefs Jessica

Comments are closed.