Me & beats

Beats ✪ Solo 3 wireless

Hola preciosas!

Long time no see, maar daar ben ik weer. Nu we kerst en oud en nieuw achter de rug hebben, vond ik het hoogtijd om weer eens iets leuks met jullie te delen. Ik heb namelijk een nieuwe koptelefoon; en niet zomaar eentje: het is een Beats Solo 3 wireless. In dit artikel laat ik je mijn nieuwe pareltje zien.

Beats ✪ solo 3 wireless

Change the way you hear sound; daar wordt ons meteen een mooie belofte gedaan.

Beats ✪ solo 3 wireless

Bij het openen van de doos vind je een zwart etuitje, met daarin the headphone itself. Wat ik heel gaaf vind, is dat het etuitje zwart is, wat in principe niet verraadt wat voor koptelefoon erin zit; maar tegelijkertijd wordt er door de roze ‘B’ toch een tipje van de sluier opgelicht.

Beats ✪ solo 3 wireless

Beats ✪ solo 3 wireless

Beats ✪ solo 3 wireless

Waar ik als eerst op viel bij deze koptelefoon, was de kleur. Ik houd namelijk heel erg van rosé goud, zoals je misschien al een klein beetje wist. De rosé gouden kleur in combinatie met de witte oorschelpen, vind ik super classy. Daar komt dan nog eens bij dat deze koptelefoon wireless, oftewel draadloos is; nooit meer problemen met het snoer dat in de weg zit, de plug die je per ongeluk uit je telefoon trekt, en dat soort taferelen. Je kunt 40 (!!) uur achter elkaar muziek luisteren, zonder dat je ‘m hoeft op te laden; en de twee microfoons die erin zitten zorgen ervoor dat je ‘m ook perfect kunt gebruiken om te bellen.

Naast dat deze Beats natuurlijk gewoon een koptelefoon is, vind ik het ook écht een beetje een fashion-ding. Daarmee bedoel ik dat deze koptelefoon naast dat ‘ie goed geluid geeft, ook echt een accessoire is. Het is eigenlijk gewoon een beetje een sierraad, het voegt wat toe aan je look. Ik denk dat het feit dat er geen snoer aan hangt daar een hele belangrijke rol in speelt; de koptelefoon oogt daardoor heel fancy. Het ziet er niet uit als een apparaat, maar écht als een accessoire, en dan maakt het niet hebben van het snoer het ook nog eens een heel comfortabele accessoire.

Al met al ben ik super blij met mijn nieuwe beauty; ik kijk enorm uit naar al mijn treinreisjes, naar al mijn uren in het OV, in de auto en in het vliegtuig die nog komen gaan :-)

Veel liefs, Florentine

Volg mij nu ook op IG en Bloglovin

19 thoughts on “Beats ✪ Solo 3 wireless

  1. Hij is heel mooi, en ook heel mooi qua kleur. Ik snap heel goed dat je het een echt fashion-ding vindt! Je vertelt alleen nergens de prijs. Stiekem wil ik die prijs ook helemaal niet weten, haha. Hij zal niet heel goedkoop zijn, denk ik ;)

  2. Oehhh! Wat is hij prachtig zeg! Echt een pareltje, heel mooi. Mooie bijkomstigheid is het dat hij ook nog erg fijn is haha ;)

  3. Ik vind deze Beats echt super mooi! Alleen vind ik zo’n grote koptelefoons altijd zo onhandig om mee te reizen en ben ik bang dat ik hem kwijt raak!

Comments are closed.