Esprit all the way

Esprit all the way ❁

Today, we go Esprit all the way! In deze post laat ik je een super fancy en toch ook comfy najaarslook zien, die geheel bestaat uit items van Esprit. Wat ik heel leuk vind aan Esprit is dat ze in hun assortiment naast heel veel mooie basics ook ruimte hebben voor items die perfect aansluiten op de laatste trends. Mooie jasjes, bijzondere tassen en trendy schoenen: het is er allemaal. Vandaag laat ik je een look zien die wat mij betreft helemaal herfstproof is: comfortabel, chique en een beetje stoer. Let’s get into it!

Esprit all the way

Ik vind het altijd leuk om in een outfit comfortabele items te combineren met een aantal wat meer chique elementen. Dat zorgt er namelijk voor dat je het aankan zonder je té gekleed te voelen en tegelijkertijd voel je je ook niet té basic. In deze outfit heb ik een grijs coltruitje (all time favorite!) gecombineerd met een rokje van imitatieleer. Dat samen is natuurlijk vrij ‘gekleed’. Net zoals de leren laarsjes (die ik zó mooi vind) en het zwarte tasje met gouden details. Om het helemaal af te maken heb ik tot slot een wat stoerder en meer casual jasje uitgekozen en een fluwelen military petje met ook weer gouden details.

Het állerleukst is het natuurlijk om hier ook nog een aantal mooie sieraden bij te dragen. Ik zou zelf denk ik gaan voor een gouden horloge (mijn Marc by Marc Jacobs!) en ringetjes in mijn oren in diezelfde kleur. Dat zijn namelijk de sieraden die ik het allerliefst draag.

Dus: that’s it! Dit is de outfit met Esprit najaarsitems die ik jullie graag wilde laten zien. Ik ben super benieuwd wat jij van de combinaties vindt die ik heb gemaakt :-)

Talk soon! Liefs, Florentine

Volg mij nu ook op  Instagram en Bloglovin.

13 thoughts on “Esprit all the way ❁

Comments are closed.