shoplog

Haul video ❁ Ted Baker, Primark, Flormar & meer + Hoe combineer ik het?

Hello lovelies!

De afgelopen tijd heb ik meer geshopt dan ooit, en vandaag ga ik jullie de highlights van mijn geshopte items laten zien. Een tas van Ted Baker, een fluwelen jurkje van de H&M, Nubikk sneakers, Steve Madden sandaaltjes, Primark pyjama shortjes, Flormar nagellakjes en nog véél meer!

In de video van vandaag laat ik je zien wat al mij nieuwe items zijn, en hoe ik deze ga combineren. Want dat is natuurlijk uiteindelijk het allerleukst: om als je nieuwe dingen heb gekocht, deze te combineren met andere items uit je kast.

Wat vind jij van mijn nieuwe items?

Laat me weten wat voor video’s jij leuk zou vinden om te zien op mijn kanaal :-)

See ya soon! ❁

Liefs, Florentine

Volg mij nu ook op @byflorentine ,  Bloglovin en Youtube.

21 thoughts on “Haul video ❁ Ted Baker, Primark, Flormar & meer + Hoe combineer ik het?

  1. Leuke video meis!! Hartstikke leuk zelfs. Dit soort video’s vind ik eigenlijk wel erg leuk. Vaker doen dus.. Ik ben gek op nagellak, dus die vind ik leuk, de tas is mooi. Ik shop nooit bij coolcat. De spullen gaan echt snel kapot of vervormen. Maar wel een leuk truitje. De trui die jij draagt is van h& m toch? Ik heb die ook! Xxx

  2. Oeh, die schoenen van Steve Madden <3 Zo mooi! Die passen inderdaad wel overal onder. Goede aankoop :) En haha, jaaa… Zulke etuitjes… daar kan ik ook nooit genoeg van hebben. Dat is een soort van verslaving ofzo ;)

  3. Je hebt leuke items gekocht! Ik vind vooral je sneakers heel pretty! Ook de Ted Baker tas is mooi, ik kies ook altijd voor gouden details haha!
    Ik hou zelf niet zo van dat streetstijltje en ik denk ook niet dat ik dat ooit ga dragen haha, maar ik vind de borduursels op het rokje wel heel tof. Je ziet het tegenwoordig op zoveel spijkerbroeken, dat wil ik ook! En ik kan me goed voorstellen dat je gezworen had nooit meer naar de coolcat te gaan haha, ik kan herinneren dat ik daar ook vooral heen ging toen ik een jaar of 11 was, maar ik kan me niet voorstellen dat ik er weer naar binnenwandel haha!
    Ik vind de producten van HEMA ook heel fijn! Ik heb pas een douchegel achtig product daar gekocht in diezelfde geur en oh de parfum “dreamy” ruikt zo lekker!
    En heel veel plezier in Marrakech!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>