Hummel

Hummel ✩ Stadil RMX sneakers

Hey allemaal ღ

Er zijn van die merken die voor je gevoel al jaren geleden van de aardbodem verdwenen zijn. Ik heb dat een beetje met al die retro sportmerken: Umbro, K-Swiss, Fila, Hummel, allemaal één pot nat. Of niet? Onlangs bracht ik een bezoekje aan PR-bureau The X-Factor in Amsterdam, waar ik na een super leuke kennismaking weer naar buiten wandelde met een goed gevulde goodiebag en een aantal Hummel items. Hummel? Ja, Hummel. Dit merk is weer helemaal terug van weggeweest en vandaag show ik je de Stadil RMX sneakers in de kleur Castle Rock.

Hummel

Hummel

Hummel

Zijn ze niet pretty? Eigenlijk zijn het hele basic schoenen, die door de combinatie van de kleuren grijs en wit heel fijn zijn om in je kast te hebben. Wat ik leuk vind is dat je deze sneakers zowel met sportieve items kunt combineren voor een über sportieve look, als met casual items voor een wat meer alledaagse look. In alle gevallen zijn het sneakers zonder al teveel poespas, en daar houd ik van.

Ik vind het wel gaaf dat zo’n merk als Hummel weer een beetje upcoming is. Ik ben heel benieuwd naar jullie mening. Nu we tegenwoordig opeens allemaal zo van old school houden, houden we dan ook opeens weer van de ouderwetse Hummel sneakers? Laat het mij weten in de comments!

Talk to you soon! ✩

Liefs, Florentine

Volg mij nu ook op @byflorentine ,  Bloglovin en Youtube.

14 thoughts on “Hummel ✩ Stadil RMX sneakers

  1. Dat merk is echt al een oudje :D ik had vroeger ook gympies van hummel. en ik zou deze ook zo kopen want ik vind ze leuk!

  2. Ze zien er tof uit! Ik wist niet dat Hummel ook zulke leuke schoenen had! Ik denk vooral aan voetbalbroekjes bij dit merk haha. Lijkt mij ook dat deze lekker lopen :)

  3. Ik ken hummel nog van de sportkleding die je deed voor een teamsport. Ik meende voetbal. Ik vind die schoenen heel gaaf. Past helemaal bij mij, en dat zeg ik niet snel.

  4. Ik heb nog nooit iets van Hummel gedragen…deze schoenen vind ik trouwens wel écht heel cool. Staan heel mooi onder een mooi zwart damespak denk ik. Love it!

Comments are closed.