Case - Marble

♛ Marble iPhone case

Hey allemaal! Ik vond het hoog tijd om mijn iPhone weer eens in een nieuw jasje te steken. Het is niet zómaar een jasje dat ik uitgekozen heb, het is een hoesje met marble print, iets wat momenteel natuurlijk helemaal hot and happening is. Ik zag dit soort iPhone cases de laatste tijd overal voorbij komen en ik kon dan ook niet wáchten tot mijn pakketje van hoesjes outlet binnenkwam.

Marble iPhone case

Ik vind dit iPhone hoesje echt op-en-top fashion. Het grote oppervlak op de achterkant heeft namelijk een super fancy marmerprintje en de transparante zijkanten onthullen de mooie rosé gouden kleur van mijn telefoon.  Een lust voor het oog (en voor de camera!).

Uiteraard blijven alle knopjes aan de zijkant van je iPhone goed bedienbaar doordat er inkepingen in het hoesje zijn gemaakt. Zelf combineer ik zo’n case als deze trouwens graag met een glazen screenprotector, omdat een hoesje dat je niet dicht kan klappen natuurlijk altijd een beetje risky is.

Al met al ben ik helemaal enthousiast over deze nieuwe beauty! Ik houd altijd erg van dit soort mooie accessoires. En even eerlijk: van iPhone hoesjes kan je er nooit genoeg hebben. Toch? ❥

Ik spreek jullie snel!

Besitos, Florentine

Voor meer foto’s kun je mij volgen op Instagram.

Klik hier om mij te volgen via Bloglovin.

24 thoughts on “♛ Marble iPhone case

  1. Dit hoesje heeft een heel strakke vormgeving. En het past volgens mij helemaal bij jou. Geniet ervan. Ik vind een nieuw hoesje echt altijd weer, alsof mijn telefoon nieuw is ofzo. Heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>