Iphone case gold

Tough Armor iPhone case ✾

Naast dat de smartphone zich de afgelopen jaren heeft ontpopt als een soort verlengstuk van ons lichaam, is het ook een beetje een fashion accessoire geworden. Er komen steeds meer bijzondere hoesjes op de markt, waarmee je je telefoon in een handomdraai omtovert tot een onmisbaar element in jouw algehele look.

Vandaag laat ik je mijn nieuwe Tough Armor iPhone case zien, die ik onlangs ontving van iPhone2Day.

Iphone case gold

Dit hoesje is gemaakt van een stevig materiaal en oogt in eerste instantie vrij degelijk en stoer. Dat verklaart ook gelijk de naam ‘Tough Armor’, de betekenis daarvan is namelijk ‘sterk pantser’. Naast alle stevigheid die dit hoesje biedt, heeft het ook nog eens een heel hoog fashion gehalte. Het goudkleurige materiaal zorgt er namelijk voor dat dit naast een goede bescherming voor je telefoon, ook nog eens een lust is voor het oog.

Al met al ben ik heel blij met deze nieuwe aanwinst, omdat het gewoon helemaal mijn ding is, zeg maar. Een fijne verhouding tussen stoer en een beetje fancy, maakt dit hoesje tot een wat mij betreft perfecte accessoire. Ook gaaf om ‘m te combineren met andere accessoires in bijpassende kleuren; denk hierbij aan een goudkleurig horloge, of een zwarte tas met gouden details.

Ik ben super benieuwd wat jullie van mijn nieuwe beauty vinden :-)

Tot snel,

Liefs, Florentine

Voor meer foto’s kun je mij volgen op Instagram.

Klik hier om mij te volgen via Bloglovin.

19 thoughts on “Tough Armor iPhone case ✾

  1. Stoer en fancy, wat leuk, mijn partner heeft ongeveer dezelfde case als deze wel voor Samsung. Een telefoon hoes is tegenwoordig zeker onmisbaar.

  2. Mooi hoor! Vind hem er echt leuk uitzien. Een goede telefoonhoes is zo belangrijk! Zo heb ik mijn iPhone al verschillende keren mooi laten vallen en er is niets aan te zien door het goede hoesje !

Comments are closed.