No rain no gain

No Rain, No Gain

Als ik érgens een hekel aan heb dan is dat wel aan regen, en als er iets is waar we in Nederland niet onderuit kunnen dan is dat wel… jawel: de regen. En nou kan je natuurlijk heel dramatisch besluiten om te emigreren naar een mooi droog en warm land, maar je kan ook gewoon niet zo moeilijk doen: regenjas aan en gaan. Dat laatste is iets wat mij af en toe nogal zwaar valt. Want als je haar net super mooi zit, je nét je make-up hebt bijgewerkt of je nieuwe schoenen aanhebt, is een regenbui wel het láátste waar je op zit te wachten, toch?

Wat ik de afgelopen tijd ontdekt heb, is dat je met bepaalde items in je garderobe een hele boel narigheid kan voorkomen, écht! Vroeger had regenkleding iets heel oncharmants en oubolligs maar tegenwoordig is het helemaal hot en happening. Mijn favoriete items op dit moment zijn mijn regenlaarsjes van Tommy Hilfiger en mijn Rains regenjas van de webshop Regenlaars Expert.

Rains

Deze lichtroze Rains jas is een unisex model, wat inhoudt dat hij zowel door mannen als door vrouwen gedragen kan worden. Vind ik erg leuk! De jas is goed waterdicht, vederlicht en heeft en grote capuchon. Het halflange model vind ik super trendy én zorgt ervoor dat ook je benen voor een gedeelte beschermd worden tegen de regen. Wel combineer ik een regenjas altijd met een paraplu, want als het écht regent dan kan je natuurlijk nooit genoeg ingepakt zijn.

Rains zegt graag stijlvolle, trendy en moderne regenkleding te maken en dát is nou preciés wat ik zo gaaf vind. Want hoewel ik het liefst iedere dag in een mooi faux fur jasje rondloop, is het super fijn om ook op regenachtige dagen een stijlvolle jas te kunnen dragen.

Deze jas is naast in het roze, ook nog in veel andere kleuren verkrijgbaar bij Regenlaars Expert.

Wat vind jij van de regenjassen trend?

Let me know!

Ciao, ciao! Ik spreek jullie snel weer ♡

Voor meer foto’s kun je mij volgen op Instagram.

Klik hier om mij te volgen via Bloglovin.

19 thoughts on “No Rain, No Gain

  1. Super leuke jas! Ook de kleur. Vandaag liep ik ook door de stromende regen met mijn (kapotte) paraplu en ik miste best wel een capuchon.
    Het lijkt net alsof het steeds vaker regent in Nederland. Van mij mag het snel weer lente worden!

  2. Hij is zoooo leuk! Ik vind die eerste foto heel mooi! Ik heb zelf een zwarte en groene regenjas, maar een roze staat al heel lang op mijn wishlist! Gelukkig zijn ze tegenwoordig echt wel hip om te dragen, heel wat anders dan die lelijke dingen die ik moest dragen naar de middelbare school :’)

  3. Jaaaa Florentine jij kan alles hebben: sunshine én regen :-) Hahahaha! Wat een leuke foto’s! De kleur is supermooi en ik hou van halflang omdat dan inderdaad je benen ook beschermd zijn. Er is niets zo shitty als op je werk met een natte broek zitten argghhhhh!

  4. Leuke regenjas! Ik heb een hele leuke met stippen en een heeeele oude van mijn vader met een grote mickey mouse op de achterkant. Vroeger als hij hem droeg vond ik hem spuuglelijk haha, maar nu is het mijn hippe retro regen jas ;-)

  5. Ik heb gewoon een hele goede kwaliteitsregenjas. Nodig voor het backpacken tijdens regenseizoenen in Azië. Dan moet je wel :). De jas staat je goed, trouwens! Ik vroeg me alleen af, is deze blog nou vanuit je zelf geschreven of als samenwerking?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>