Primark zonnebril

Primark essentials ღ

Hoi allemaal,

Vandaag laat ik je mijn nieuwe primark aankopen zien, en to be honest, het is daar wel de perfecte dag voor! Het is namelijk bijna 20 graden, en dingen die je dan nodig hebt zijn natuurlijk zonnebrillen, ijsjes en leuke accessoires. En laat ik die nou nét gekocht hebben.. Let’s get started! 

Primark zonnebril

Primark zonnebril

Als eerste deze zonnebril! Deze vind ik leuk! De vorm, de kleur en het printje passen perfect bij elkaar. En ja, voor €2,50 kan je dit toch éigenlijk niet laten liggen?

Primark shoplog

Primark armbanden

Primark armbanden

Primark armbanden

Dan heb ik deze set van drie goudkleurige armbanden gekocht. Eentje is redelijk basic, eentje heeft een groot detail in het midden en de laatste heeft een opening in het midden waar aan beide kanten een bloem zit.

primark

primark

En dan, pop up icecream! Super leuk! Hier kan je zelf een soort Calippo’s mee maken.

primark

Tot slot kocht ik dit fel roze etuitje, met een floral print. Erg leuk, en ook heel handig! Daar kan je natuurlijk áltijd wel wat mee.

Dit waren dan mijn nieuwe items, ik ben er onwijs blij mee!

Liefs en tot snel,

Florentine 

Klik hier om mij te volgen op Instagram.

Klik hier om mij te volgen op Bloglovin.

40 thoughts on “Primark essentials ღ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>