hoesjes outlet

Snake Skin ✶ iPhone case

Hola chicas! Onlangs ontving ik een super fancy hoesje voor mijn iPhone 6S Plus, de telefoon waar ik sinds ik ‘m kocht helemaal verliefd op ben. Iets waar je verliefd op bent moet je natuurlijk goed verzorgen, vandaar dat ik mijn iPhone graag goed aankleed, om het zo maar even te zeggen. Ik houd ervan om mijn telefoon in een mooi hoesje te stoppen en om ‘m met andere accessoires te versieren.

In dit artikel laat ik je mijn nieuwste iPhone 6S plus case zien, die ik samen met een zogenaamde gouden ‘ringhouder’ ontving van de webshop Hoesjes Outlet. Benieuwd? Let’s go!

hoesjes outlet

Laten we beginnen bij het begin: het hoesje. Ik houd enorm van dierenprintjes, zoals ik al eens eerder verteld heb op mijn blog. Panters, tijgers, zebra’s of slangen: het kan mij niet gek genoeg. Ik vind dit slangenprintje super classy en daarnaast maakt de gebroken witte kleur het hoesje heel tijdloos en makkelijk te combineren met andere items. Ook moet ik even zeggen dat ik vind dat de kleur van de case wel héél mooi samengaat met de rosé gouden kleur van mijn telefoon, dat is een goede keuze geweest :-)

hoesjes outlet

hoesjes-outlet

Dan hier de ringhouder waar ik het over had, die misschien bij alleen het horen van het woord nog niet zo tot de verbeelding sprak. Een meisje uit mijn klas op mijn school in Spanje afgelopen jaar had altijd zo’n ding op haar iPhone zitten. Ze hield haar iPhone eraan vast tijdens het whatsappen, ze gebruikte ‘m als standaard wanneer ze een filmpje op haar telefoon wilde kijken en het leek haar het vasthouden van haar telefoon tijdens lange telefoongesprekken te vergemakkelijken. Sindsdien hield ik mijn ogen open, of ik ergens een mooie ringhouder voorbij zag komen. Deze vind ik erg mooi door de kleur en de steentjes erin.

Ik vind dit echt zo’n super fancy, beetje ordi smartphone-accesoire, die lekker in het middelpunt van de belangstelling staat. De ring kun je trouwens 360 graden draaien, wat het makkelijk maakt om je telefoon horizontaal neer te zetten.

So, what? Wat vind jij van mijn nieuwe items van Hoesjes Outlet?

Laat het mij weten in de comments!

Liefs, Florentine

Voor meer foto’s kun je mij volgen op Instagram.

Klik hier om mij te volgen via Bloglovin.

13 thoughts on “Snake Skin ✶ iPhone case

  1. Vind het hoesje echt super mooi….
    Vooral de kleur vind ik zo ontzettend leuk aan.
    Wat leuk zo een ringhouder, ik moet eerlijk zeggen dat het de eerste keer is dat ik dat zie.
    Hier in België heb ik dat nog nooit gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>