sportshowroom

Sneaker seeker 👟

Ik houd enorm van trendy printjes, bijzondere kleuren en originele details in mijn wardrobe. Maar als het op sneakers aankomt heb ik het liefst zo min mogelijk poespas. Het zal je dan ook niet verbazen dat mijn sneaker collectie bestaat uit: witte Adidas Stan Smiths, witte Adidas Stan Smith platforms, witte Via Vai sneakers, witte Nubikks en witte Alexander McQueens. Iets dat opvalt?

Ik vind dat witte sneakers iets magisch hebben. Ze maken iedere outfit af. Witte sneakers hebben een chicheid, stoerheid en nonchalance waar je U tegen zegt. Daarbij vind ik dat echt ‘goed’ witte sneakers een outfit áltijd een frisse touch geven.

Anyway, het ding met witte schoenen is dat ze vies worden. Natúúrlijk ben je de eerste maanden super voorzichtig en ben je ervan overtuigd dat je ze dit keer wit zal houden. Koste wat het kost.  Maar er kómt een moment dat er een soort onuitwisbare grauwe waas over je baby’s heen zit en dat er ‘helaas’ niks anders opzit dan een nieuw paar te kopen.

Persoonlijk heb ik al jaren een soort liefde voor de tijdloze Stan Smiths van Adidas, maar onlangs viel mijn oog op een ánder sneakermodel dat ook al tijden in de game is. Beetje bij beetje ben ik dat model leuker gaan vinden en nu is het zélfs zover dat ik erover denk ‘t te kopen. Ik heb het over Air Force 1 van Nike.

Wat ik zo gaaf vind aan deze schoenen is dat ze heel aanwezig zijn. Het design is vrij grof en stoer en de zool is nét wat hoger dan die van de gemiddelde sneaker. Met deze schoenen maak je écht een statement. That’s what I like :-)

Mijn hart gaat natuurlijk het snelste kloppen van deze schoenen in all white. Maar tegen een paar witte Air Force 1 met gouden details zeg ik waarschijnlijk ook geen nee. Het Air Force design is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes: de low-top, mid-top en high-top.

Nu is de grote vraag natuurlijk: voor welke hoogte zou ik gaan? Ik zet ze even op een rijtje:

Low

Low.

Mid

Mid.

High

High. 

Mijn vraag is nu aan jullie: welke hoogte vind jij het mooist?

Laat het mij weten in de comments en wie weet belandt dát model binnenkort wel in mijn schoenenkast.

Talk soon!

Liefs, Florentine

Afbeeldingen afkomstig van Store.Nike.com

Voor meer foto’s kan je mij volgen op Instagram, ook kun je mij volgen via Bloglovin om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe updates op mijn blog.

4 thoughts on “Sneaker seeker 👟

  1. Zelf vind ik Low het mooist en meestal vind ik dat ook de meest flatterende hoogte wat betreft het mooi uit laten komen van de rest van je benen. Ik vind witte sneakers heel leuk maar vanwege het vies worden kies ik toch sneller voor een andere kleur haha.

  2. Ik vind de low het mooist! Zeker ook omdat zo een model sneaker naar mijn mening ook het beste kan onder een rokje of jurk. Daarnaast zie ik ze al helemaal voor me met opgerolde jeans!
    p.s. Love your new logo!!

Comments are closed.