Wereldkaarten.nl

༺ Show me the world ༻

Het komt vast niet geheel als een verassing dat ik van reizen houd. Hoewel.. onlangs bedacht ik mij dat ik een tijdje op een plek wonen eigenlijk boven reizen prefereer. Want dan voel je de vibe beter. En dan leer je hoe een plek écht is.

Sinds een paar maanden woon ik in Amsterdam. Ik ben bezig met het inrichten van mijn eigen appartementje. Ik heb hier écht naar uitgekeken, want ik vind het super leuk om het helemaal gezellig in te richten. Ik houd heel erg van goud, rosé goud, (fake)bontjes en dierenprintjes. Máár, ik vind het heel belangrijk dat het niet over the top wordt. Ik houd van een goede balans.

Mijn nieuwste aanwinst is een wereldkaart voor aan de muur die hélemaal met de rest van mijn stijl matcht. Deze map past om verschillende redenen écht bij mij. Het meest belangrijke vind ik dat het echt een kunstwerkje aan de muur is. Een plaat met een golden touch! Op een subtiele manier is deze wereldkaart nét even wat meer arty dan iédere andere wereldkaart die ik ooit gezien heb. Maar naast het uiterlijk van dit item, is het ook de achterliggende gedachte die ik heel mooi vind.

Zoals ik schreef, houd ik erg van reizen. Misschien wel nóg meer van ergens gewoon een tijdje wonen. Want ik vind het leuk om te zien hoe mensen in verschillende steden op de wereld leven. Wie zijn deze mensen? Welke talen spreken ze? Waarom zijn ze zoals ze zijn? Wat voor energie hangt er in een stad? I love seeing it all. 

Kortom: het is een combinatie van innerlijke en uiterlijke factoren die maakt dat ik het leuk vind om deze wereldkaart in mijn interieur te hebben.

Deze wereldkaart is overigens gedrukt op canvas. Heel basic máár stijlvol. Ook gaaf om een afbeelding op plexiglas te laten drukken.

Tot slot wil ik jullie nog even mijn nieuwe aanwinsten showen die ik vanmiddag in de stad heb gekocht! Een aantal super leuke dingen die perfect bij mijn nieuwe wereldkaart passen. ♡

Goodies

Goodies

Laat mij in de comments weten wat voor plaat jij zelf aan de muur zou hangen én natuurlijk wat je van mijn nieuwe goodies vindt!  ♡

Talk soon! Veel liefs,

Florentine

༺ Voor meer foto’s kan je mij volgen op Instagram, ook kun je mij volgen via Bloglovin om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe updates op mijn blog. ༻