life lately

Life Lately 🌟 Propedeuse gehaald, citytrips en b’day parties!

Hee allemaal!  De afgelopen tijd heb ik zoveel leuke dingen gedaan. Ik maakte mijn laatste tentamens en die tentamens zorgden ervoor dat ik mijn propedeuse in één schooljaar gehaald heb, ik ging veel uit eten, maakte verschillende stedentrips in Nederland, ik had de verjaardagslunch van mijn moeder én als kers op de taart vertrok ik afgelopen vrijdag naar Lissabon.

In deze post laat ik je foto’s van de afgelopen tijd zien. Let’s get started! ❀ ✾ ❁

life lately

Hoewel het weer natuurlijk niet iedere dag perfect is, vind ik dat we in Nederland een behoorlijk mooie zomer hebben. En een mooie zomer levert mooie foto’s op :-)

life lately

Ik maakte deze selfie toen ik in de Starbucks in Tilburg bezig was met de láátste voorbereidingen voor de láátste tentamens van het jaar. En guess what?! Ik heb mijn propedeuse Journalistiek in één schooljaar gehaald. Aankomend schooljaar begin ik aan een andere media-gerelateerde opleiding in Amsterdam. Ik vind het zo gaaf dat ik mijn P in the pocket heb!

life lately

Dat moest natuurlijk gevierd worden! Ik at hier bij een super schattig Italiaans restaurantje.

life lately

life lately

Een tijdje geleden was mijn moeder jarig. Als je mijn blog volgt, weet je misschien dat we voor haar verjaardag naar Marrakech geweest zijn. Nu was het tijd voor haar verjaardagslunch, voor vrienden en familie. Het was een hele leuke dag.

life lately

Samen met een vriendinnetje ging ik op citytrip naar Groningen. Want als je vakantie hebt én een studenten OV-chipkaart, dan kunnen dat soort random dingen gewoon..

Life lately

En als je tóch al random dingen aan het doen bent, dan kan je net zo goed besluiten om na een dagje Groningen door te gaan naar Utrecht. Toch?? Nadat we in Groningen een beetje de stad verkend hadden, besloten we de trein naar Utrecht te nemen. Daar hebben we gegeten aan de gracht en genoten van de avondzon.

life lately

Bulgur salade! Super lekker. Is gewoon bulgur met tomaat, zwarte olijven, gedroogde tomaat, komkommer, kappertjes, ei, kikkererwten, tonijn en basilicum. As simple as that!

life lately

Nog meer lekker eten! Met een vriendin at ik bij Café van Buren in Nijmegen, wat ik absoluut een aanrader vind. Ik vond het eten super lekker én ik vond het terras erg gezellig.

life lately

En toen.. was ik ‘opeens’ op het vliegveld in Eindhoven beland! Ik had een citytrip naar Lissabon op de planning staan, waar ik samen met mijn vriendinnetje Sandra naartoe ging. Natúúrlijk komt er van mijn reis naar Lissabon ook een uitgebreid verslag online. Dus: stay tuned. Want mijn verslag van Lissabon komt eraan!

Veel liefs! Florentine

🌟 🌟 🌟

Volg mij nu ook op @byflorentine en Bloglovin.

21 thoughts on “Life Lately 🌟 Propedeuse gehaald, citytrips en b’day parties!

 1. Wat een heerlijk artikel Florentine! Mooie foto’s maak je. Ik heb een vraagje aan jou van taalkundige aard omdat ik denk dat je daar kennis van hebt ;-) : al jouw Engelse termen staan in Italic. Is dat taalkundig gewenst in teksten? Ik gebruik ook heel veel Engelse woorden maar doe dit eigenlijk alleen maar bij titels en uitspraken.

  Keep it up, supermooi blog! xxx

 2. Gefeliciteerd met je propedeuse! Wat supergoed! En groot gelijk heb je om nog even van je studenten-OV te genieten zolang het nog kan voor de officiële zomervakantie. Heerlijk zo’n dagje op stedentrip in eigen land, maar een stedentrip naar Lissabon is ook zeker niet verkeerd. Ik ben benieuwd naar je verslag :)

 3. Whoohoooo te gek je hebt je propedeuse gehaald en dit netjes in een jaar. Proficiat!

  Show us Lissabon!

  Cosi is een aanrader dus? Ik loop er regelmatig langs maar heb mijn ass daar nog nooit aan tafel geschoven.

 4. Good morning! mhmmmm….yummy, yummy, yummy ;)….looks great! ;)…thank you for sharing this impression and for making me hungry :D :D have a nice day and best wishes from ferienwohnung bad gastein ! ) Yours, Lena ;)<3

 5. Leuk dat je in Groningen bent geweest! Ik moet eerlijk bekennen dat ik het station niet herkende, maar daar kom ik ook bijna nooit! Voor ons is het maar een half uurtje rijden dus we komen er regelmatig. Nijmegen ken ik alleen van Hotel Sanadome maar wil ik zeker ook nog eens het centrum verkennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>