pretty sky

Vanavond naar LONDEN! ♥

Hoi allemaal! Happy Thursday 

De afgelopen tijd ben ik druk geweest met een project in Nijmegen, voor mijn studie Journalistiek. We hebben een online medium opgezet waar we wekelijks berichten posten (blogs en vlogs) over Nijmegen in de tijd van de verkiezingen. Zóveel interviews, radio opnames en activiteiten in Nijmegen die bijgewoond moesten worden, en zoveel geëdit en geschrijf, maar nu zijn alle deadlines voorbij. Zometeen hebben we de laatste meeting op locatie (Nijmegen dus) en dan zit dat er alweer op. Ik vond het een erg gaaf project.

Daarna vlieg ik vanavond naar Londen toe. Ik ga samen met Sandra, een vriendinnetje van mij die ik ken uit Spanje, een vriendin van ons (Wendy) opzoeken in Londen. Sandra vliegt vanuit Sevilla en ik vanuit Amsterdam, en dan meeten we op Gatwick Airport in Londen, en gaan we samen naar Wendy toe.

Toen ik in Spanje woonde heb ik zowel Sandra als Wendy leren kennen. Sandra is in Sevilla blijven hangen, terwijl Wendy en ik na een jaar in het buitenland weer naar huis zijn gegaan, wat voor mij terug naar Nederland betekende en voor haar terug naar Londen. Wendy woont daar nu samen met haar vriend, die ze in Sevilla heeft leren kennen. Hoé leuk dat ik hun straks weer allemaal zie?! We blijven vier dagen: donderdag avond tot en met maandag ochtend.

De laatste keer dat ik in Londen was, is alweer zes (!) jaar geleden. Toen was ik er met school. Ik denk dat het nu wel heel erg gaaf is om er heen te gaan en om een insider om me heen te hebben, die natuurlijk helemaal thuis is in de stad. We verblijven in haar appartement, in haar buurtje in Londen, waar ze ons al zoveel over verteld heeft.

Ik denk dat een van de bijzonderste dingen aan in het buitenland wonen wel is dat je met zoveel verschillende mensen in contact komt, uit zoveel plekken op de wereld, die je dan vervolgens de rest van je leven gewoon in je leven kunt houden. Ik vind het zo mooi hoe je op die manier je leven kunt verrijken, zo openminded kunt worden en zoveel kunt leren.

Don’t forget to follow me on Instagram @byflorentine, voor een direct inkijkje in mijn Londen trip en natuurlijk de rest van mijn leven.

Heel veel liefs! – Florentine

Volg mij nu ook op Bloglovin.

22 thoughts on “Vanavond naar LONDEN! ♥

  1. He gaaf. London. Ik hoop dat het er nu een beetje rustig en veilig is. Heel veel plezier in elk geval!! En wat leuk dat jij ook gaat vloggen. Ik ga zeker kijken. En ben toevallig ook aan get uitkijken naar een goede vlog camera!

  2. Ooh wat superleuk <3. Heel veel plezier! Lekker van genieten! Lijkt me ook heel leuk om de stad te verkennen met een insider. Dan kom je toch echt op de beste plekjes!

  3. Je bent goed bezig met je project in Nijmegen voor je studie. Veel plezier met Sandra in Engeland. Veel mensen leren kennen dat neemt niemand meer van jou af.

  4. Aah wat een leuk vooruitzicht! Heel veel plezier in Londen! ik heb nog niet geboekt maar voor mij en mijn vriend staat er binnenkort ook een weekendje Londen gepland! Zo veel zin in!

  5. Wat tof!! Wat leuk dat je vriendinnetjes hebt, verdeeld over verschillende landen :) Heeeel veel plezier! Hopelijk merk je niet veel van die ellende van gister..!
    Ohja, super lieve reacties altijd, echt super bedankt! Word er erg blij van :) :)

  6. Wat leuk! Ik was voor het laatst (en eerst) in Londen iets van 15 jaar geleden, veel te lang want het is zo leuke stad! Heel veel plezier!

  7. Heel benieuwd naar je vlogs. Ik ga ze zeker kijken! Heb je nog veel meegekregen van de aanslag op 22 maart? Ik hoop dat je ver uit de buurt was van BigBen op dat moment.

  8. Een beetje laat misschien, veel plezier en omdat je misschien al bijna terug bent, hopelijk heb je het fijn gehad.

Comments are closed.