Cyprus vlogs

Cyprus vlogs ✈ ☀

Hi there!

Eind april was ik één week op het prachtige Cyprus. Genieten van de zon, genieten van lekker eten, nieuwe steden ontdekken en natuurlijk óók een beetje relaxen. Eerder kwam er een foto artikel van deze reis online op mijn blog, vandaag is het video time!  ♥ ♥ ♥

Omdat ik het super leuk vind om video’s te maken, heb ik mijn hele reis gevlogd. Onder elke video zal ik kort vertellen wat er in de video te zien is. Heel veel kijkplezier! ☀

In deze video vliegen we van Schiphol in Amsterdam naar Ercan Airport op Noord-Cyprus.  De volgende ochtend worden we wakker in ons resort..! Omgeven door palmbomen, zwembaden en mooi weer. In deze video neem ik je mee in de eerste paar dagen van onze vakantie, waarin we vooral de omgeving verkennen, winkelen en uit eten gaan.

Parte 2! De tweede video begint met een super leuke dag waarop we zijn gaan varen op zee. We brachten de hele avond op de boot door. We hadden een heerlijk dineetje op de boot met zonsondergang en genoten van het mooie uitzicht en fijne muziek. Oftewel: mooie beelden gegarandeerd! De dag daarna neem ik je mee naar de stad Nicosia, waar we heerlijk lunchten. Oh, en ‘s avonds aten we in een súper leuk restaurant. Dus get ready voor een heleboel zon, zee, palm trees en lekker eten.  

In video nummer drie brengen we een dagje door in de kustplaats Larnaca, op Zuid-Cyrus. Prachtig, prachtig, prachtig, is all I can say! Het was een heerlijke dag. Lekker lunchen, zwemmen, zonnen en een nieuwe stad verkennen (en stiékem een beetje winkelen). Wát een leuke stad is Larnaca!

Last but not least: de vierde video. We lunchten in een beach club, verkenden de stad Famagusta, zwommen voor de láátste keer in zee en aten in een super leuk restaurant. Fun, fun, en nog meer fun! Uiteindelijk vlogen we vrijdagavond vanaf Ercan Airport weer terug naar Nederland. Het was zo’n heerlijke week!

Join my journey! ♥

Ben jij wel eens op Cyprus geweest?

Veel liefs,

Florentine

« Volg mij nu ook op @byflorentine ,  Bloglovin en Youtube. »

5 thoughts on “Cyprus vlogs ✈ ☀

  1. Wow je bent weekje lekker naar Cyprus geweest. Wat is daar heel mooi om te zien. Cyprus is zeker prachtig land. Je ziet ook heel veel dingen. Ik heb je filmpje gekeken. Super!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>