Chalet

La vie en France ☃️

Bonjour mes chéris ❤️

Ik schrijf deze blogpost vanuit de Franse chalet waar ik deze week tijdens mijn wintersportvakantie verblijf. Met mijn familie ben ik in de Franse Alpen, om te skiën, te snowboarden en natuurlijk om lekker te eten en van de mooie omgeving te genieten.
Het dorpje waar we zitten heet St. Sorlin d’Arves. Echt zo’n über Frans skidorp met kleine houten chaletjes, een overload aan sneeuw en zon én een paar restaurants en cafés die voor de nodige raclette, kaasfondue en warme chocolademelk zorgen. ☕️

Vandaag laat ik je zien hoe mijn week er tot nu toe uitzag. Welcome to Winter Wonderland!

Chalet

Chalet

Frankrijk

Salade

Raclette

Montañas

Apres-ski

That’s it! Ik ga nog een paar dagen van dit prachtige winterweer genieten en daarna heb ik toch ook stiékem wel weer zin in de lente. Tot snel!

Veel liefs uit les Alpes,

Florentine

꧁꧂

Voor meer foto’s kan je mij volgen op Instagram, ook kun je mij volgen via Bloglovin om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe updates op mijn blog.

16 thoughts on “La vie en France ☃️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>