iPhone 8

Nieuwe iPhone?

Ik denk dat er twee typen mensen bestaan: de eerste groep bestaat uit mensen die als er een nieuwe iPhone gelanceerd wordt álles op álles zetten om er eentje te bemachtigen, en we hebben een groep mensen die niet per se de noodzaak voelt om altijd maar het nieuwste van het nieuwste te hebben.

Nu moet ik je zeggen dat ik tegenwoordig, in tegenstelling tot een paar jaar geleden, het gevoel heb dat ik min of meer tot de tweede groep behoor. Ik heb de iPhone 6S Plus en toen de iPhone 7 uitkwam was er geen haar op mijn hoofd die eraan dacht om mijn huidige model in te ruilen voor een nieuwere versie. Waarschijnlijk gewoon omdat ik heel tevreden ben met de iPhone die ik heb. De iPhone 6S Plus heeft namelijk alles wat je nodig hebt: een groot scherm, een goede camera, stemherkenning, vingerafdrukherkenning en veel opslagruimte. Ik had het gevoel dat de iPhone 6S Plus eigenlijk wel een beetje the limit was.

Maar nu de iPhone 8 (inclusief het Plus model) en de zogenaamde ‘iPhone X’ uit zijn, moet ik eerlijk toegeven dat het tóch wel een beetje begint te kriebelen. Weet je nog dat we ‘vroeger’ iPhones met 8 GB hadden? Nou, dat is dus hélemaal passé. Bij de nieuwste generatie iPhones gaat het vanaf 64 GB. Daarnaast laadt de iPhone 8 draadloos op én heeft hij een vernieuwde camera. De telefoon is voorzien van een 12 megapixel-camera die 83 procent meer licht zou vangen dan zijn voorganger. Tot slot heeft de selfie-camera een 7 megapixel-camera, wat natuurlijk bijdraagt aan nóg mooiere selfies.

De iPhone 8 is er dus in het reguliere model én in de Plus-versie. De iPhone X die ook dit najaar gelanceerd wordt,  is van een heel ander kaliber.  Het is een smartphone die eigenlijk één en al scherm is. Geen thuisknop, geen randen om het scherm heen, helemaal niks. Als je n’s wat anders wil dan dat wat je van Apple gewend bent, dan is de iPhone X absoluut interessant voor jou.

Waar ik zelf het meest enthousiast van word, is dat de iPhone 8 Plus én de iPhone X beide beschikken over een dubbele camera. Twee lenzen dus. Deze twee modellen hebben allebei een tweede telefoto lens waarmee je betere zoom- en DSLR-achtige portretten zou kunnen maken. DSLR staat voor Digital Single Lens Reflex, ook wel een digitale spiegelreflexcamera genoemd. Dát is iets waar ik heel benieuwd naar ben, omdat ik erg van fotograferen houd. Hoé leuk is het om een soort spiegelreflexcamera ingebouwd te hebben in je iPhone?

iPhone 8

iPhone 8

iPhone 8S

iPhone 8 Plus

iPhone X

iPhone X

T-mobile biedt de iPhone 8 aan in combinatie met een iPhone 8 abonnement voor prijzen die mij verbazen. Voor €55 per maand heb je een iPhone 8 Plus met 64 GB + 5 GB internet en onbeperkt bellen. Dat klinkt wel goed hé?! Hoewel ik me had voorgenomen om het voorlopig gewoon even met mijn iPhone 6S Plus te doen..

What about you? Overweeg jij het om een van de nieuwe iPhone modellen te kopen?

Ik ben super benieuwd!

Talk soon lovies!  Liefs, Florentine

Volg mij nu ook op  Instagram en Bloglovin.

18 thoughts on “Nieuwe iPhone?

 1. Ik ken je gevoel helemaal! Ik heb zelf een 6s, maar ben echt fan van de camera in de nieuwe toestellen! Twijfel alleen nog steeds of ik het het geld waard vindt, maar heb nog 4 maanden voor ik mijn abonnement moet verlengen haha ^^

 2. Ik heb echt een haat-liefde verhouding met de Iphone. Sommige dingen irriteren mij mateloos en andere dingen zijn weer zó goed gevonden…dingen die ik nog steeds niet bij andere merken zie.

  Ik heb nu een OnePlus 3T die ik erg fijn vind. Alleen de camera vind ik niet helemaal top. Waarschijnlijk omdat dit nu al een ouder model is! xxx

 3. De afgelopen jaren was ik snel en wilde ik zo snel mogelijk de nieuwste iPhone hebben, tot vorig jaar want toen vond ik het opeens minder interessant. Ik zeg geen nee tegen de iPhone X hoor, ze is heel welkom maar ik heb geduld en ik wacht toch nog even.

 4. Ik heb een Iphone via mijn werk, dus niet veel invloed op een nieuwe haha.
  Maar deze ziet er weer super strak uit, en echt bizar hoe goed die lenzen tegenwoordig kunnen zijn he!
  Ben zeer benieuw naar de fotokwaliteit.

 5. Ohh de nieuwe iphones, zoo tof! Ik ga wel wachten totdat mijn nieuwe IPhone 6 de deur uit kan en mijn portemonnee het toelaat om een nieuwe te kopen. Het kost altijd wel wat in het begin.
  Liefs,
  Elles

 6. Hier komt een Iphone er niet in – puur uit principe.
  Mijn man is een IT-er en heeft iets tegen die dingen… hahahaha
  Geen Iphone fan hier dus…

  Maar ja, die mensen die hem onmiddellijk hebben die zijn er wel. Ik vind dat er wat over. Zoveel geld. Als je smartphone het nog goed doet, zie ik de noodzaak echt niet in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>