3 Weken au pair in Valencia ❁

Hi chicas!

Tijd voor een update. Ik ben alweer op de hélft van mijn tijd als au pair hier in Valencia en ik heb weer super veel te vertellen. De afgelopen twee weken waren erg leuk en overall gezien vind ik het eigenlijk heel fijn hier. Ik heb de Jardín del Turia verkend, wat een super mooi park is dat hier helemaal door de stad heen loopt, ik heb nieuwe mensen leren kennen, we hebben la Noche de San Juan gevierd (een nationaal feest dat op de nacht van 23 op 24 juni gevierd wordt op het strand) en daarnaast heb ik natuurlijk ook gewoon mijn au pair leventje geleefd en ben ik naar mijn taalcursus Spaans geweest. I’ll tell you all about it. Laten we snel beginnen.  ♥

Valencia

Valencia

Aan het begin van de tweede week nam mijn au pair moeder mij mee naar haar vrienden voor wat cervezas en tapas. Super leuk dat ze mij uitnodigde! Deze mensen wonen hier in de buurt in een heel mooi appartement met een huge dakterras, heel gaaf. Het was erg gezellig.

Valencia

Valencia

Valencia

Valencia

Op een van mijn laatste vrije ochtenden besloot ik lekker naar Turia park te gaan. Turia Park (of el Jardín de Turia) is een super mooi park dat hier helemaal door de stad heenloopt. Heer-lijk. En ik zeg ‘een van mijn laatste vrije ochtenden’, omdat dit de laatste week was dat de kinderen overdag op school waren. Vorige week vrijdag begon voor hen de zomervakantie. Dat betekent voor mij veel langere werkdagen.

Valencia

Valencia

Simple lunch. But I love it. ✿

Valencia

At the pool with my kids.. Vorig weekend gingen mijn au pair ouders twee dagen met hun oudste dochter naar Madrid en ik bleef thuis met de jongste twee kinderen. Best wel een uitdaging! Het ging súper goed, and that makes me happy :-)

Valencia

Time to leave! Op zaterdagavond kwamen ze terug uit Madrid. Ik ging die avond met een paar meisjes van mijn taalcursus Spaans naar het strand voor la Noche de San Juan. Ik zal je even uitleggen wat dát precies is: La Noche de San Juan is écht een bijzondere nacht. In iedere kustplaats in Spanje komt iedereen naar het strand om dit feest te vieren. Overal is muziek, kampvuurtjes, vuurwerk, mensen nemen eten en drinken mee en vieren dat de zomer eraan komt. ♥

Valencia

At the beach! Dit zijn de mensen waarmee ik was. We waren op la playa de la Malvarrosa in Valencia en het was super gezellig. Zie je hoéveel mensen er op het strand waren??! Bizar.

Valencia

Valencia

And last but not least… deze twee foto’s die ik gisteravond in het centrum nam. Ik vond dit zó bijzonder mooi. Er hangt echt een heerlijke vibe in de stad.

Wat ik super leuk vind, is dat de taalcursus die ik hier doe sinds afgelopen week ’s avonds in plaats van ’s ochtends is. Eerst had ik twee dagen in de week van 10:00 tot 12:00 les en nu twee dagen in de week van 19:00 tot 21:00. Ik vind dat zo relaxt! Dit is veranderd omdat deze cursus speciaal voor au pairs is, en au pairs hebben natuurlijk allemaal kinderen die door het jaar heen naar school toegaan en in de zomervakantie overdag vrij zijn. Nu de vakantie begonnen is komt de avond beter uit dan de ochtend. Ik vind het zo leuk omdat ik zo houd van de avonduren hier in het centrum. Deze stad is ’s avonds écht een super fijne plek om te zijn. Én het is heel gezellig om na de les nog wat te gaan eten of drinken ergens.

❁  ❀  ✾

Nu is het vrijdag en ben ik op het vliegveld in Valencia. Ik vlieg zo naar Nederland toe! Even een mini-break. Mijn oma wordt morgen tachtig en heeft de hele familie uitgenodigd voor een weekendje Maastricht, en dát wil ik natuurlijk niet missen. Zondagavond vlieg ik weer terug naar Valencia voor de volgende drie weken als au pair.

Anyway, ik spreek jullie snel weer.

I am ready for take off ♥

Ciao,

Florentine

 

10 Replies to “3 Weken au pair in Valencia ❁”

  1. Nu weet ik eindelijk wat je doet 😉 Ik zag al die mooie fotos telkens voorbij komen en vroeg me af wat je nou toch deed waardoor je overal komt en zoveel mooie dingen ziet. Leuk 👍

  2. Wat heerlijk om daar te feesten. Het ziet goed uit in Spanje. Gefeliciteerd met je oma. Lekker even naar Nederland toe. Leuke foto’s.

  3. Wauw wat een bijzondere ervaring! Lijkt me best een uitdaging om een au pair te zijn in het buitenland, knap hoor! Geniet van een geweldige zomer daar! :)

  4. Wat lief dat je voor je oma’s feest naar Nederland komt!! Hopelijk was het een super fijn weekend met je eigen familie weer. En het strand-feest klinkt echt heel tof! Kunnen we dat niet in Nederland introduceren ;-)

  5. wat weer leuk om te zien, je hebt weer zo te zien het fijn gehad..
    Echt leuke momenten om te koesteren…

  6. Gefeliciteerd met je oma, wat een prachtige leeftijd! Zo tof dat de komst van de zomer op die manier gevierd wordt in Spanje, love it! xxx

Comments are closed.