De hemel op aarde die Primark heet..

Als ik één winkel zou moeten kiezen waar ik alleen nog maar zou mogen shoppen, dan zou dat denk ik de Primark zijn. Ik vind dat namelijk zo’n leuke winkel! En ja, ik weet dat de producten bij de Primark kwalitatief niet de beste zijn, dat veel Primark spullen goedkoop ogen en dat de werkomstandigheden in de fabrieken waar de spullen geproduceerd worden ongetwijfeld heel slecht zullen zijn. Maar tóch houd ik van de Primark.

Ik vind het namelijk heerlijk om te zoeken naar producten die er niet cheap uitzien, terwijl ze dat eigenlijk wel zijn. Óf om juist te zoeken naar dingen die zó fout zijn, dat ze tóch wel weer ‘iets’ hebben. Je weet wel, items met nep goud, nep diamantjes, en dat soort dingen. Heel fout, maar toch houd ik er wel van. Zolang je een fout item maar rockt, oftewel het met overtuiging draagt, is er niks aan de hand vind ik.

Daarnaast vind ik het dus ook heel leuk, als je juist niét ziet dat een item van de Primark komt. Je weet wel, je vindt er bijvoorbeeld een jas, met die er heel high end uitziet, terwijl ‘ie dat natuurlijk eigenlijk helemaal niet is. En iedereen die vraagt: “Waar heb je die jas gekocht?”, is verbaasd als je antwoord “Primark” is. Omdat het er simpelweg niet uitziet als een hele goedkope jas, en de Primark wél een hele goedkope winkel is. Zulke items zijn áltijd te vinden bij de Primark, omdat er zo onwijs veel keus is. Een groot deel van de collectie spreekt je misschien niet aan, maar omdat er zóveel verschillende dingen te vinden zijn, zit er als je goed zoekt altijd wel iets leuks tussen, vind ik.

Zo vond ik deze week dit spiegeltje bij de Primark. Ik ben áltijd opzoek naar leuke spiegeltjes, haarclips, haarborstels, je weet wel, dat soort dingen. Dus je begrijpt wel dat deze beauty zonder twijfel in mijn winkelmandje belandde.

Ik houd namelijk heel erg van rosé goud, (nep)pareltjes, en van de quasi chique uitstraling die deze compact mirror met zich meebrengt. En als ik items als deze bij de Primark vind, dan maakt dat mij altijd blij!

♥ ♥ ♥

Wat vind jij van de Primark? Ik ben erg benieuwd.

Hasta Luego! Liefs, Florentine

Voor meer foto’s kun je mij volgen op Instagram.

Klik hier om mij te volgen via Bloglovin.

26 Replies to “De hemel op aarde die Primark heet..”

 1. Dat is wel een heel classy spiegeltje inderdaad!
  Ik kom niet heel vaak bij de Primark, 9 van de 10 keren vind ik het echt té druk. Maar, als ik ga dan sla ik wel even goed in. Vooral van die basic hempjes en sokken enzo, haha. Zo bizar goedkoop daar.

 2. Haha ik ben werkelijk nog nooit één seconde in de Primark geweest… :P Hier bestaat dat ook niet. Voordeel van hier is dat er wijken zijn waar je ook allemaal goedkope dingen kunt kopen die gemaakt zijn in Colombia, net zoiets alleen dan uit het land zelf.

 3. Ik hou echt van de Primark, maar aan de andere kant shop ik ook wel een beetje met schuldgevoel omdat de mensen die de kleren maken er waarschijnlijk ontzettend weinig voor betaald krijgen…

 4. Het is een prachtige spiegeltje.

  Verder ben ik geen fan van Primark, ik kom er niet graag maar als ik er toch binnen ben dan gooi ik mijn mandje vol met geurkaarsen en die prachtige dikke zwarte panty’s ;-)

  1. Ik kom niet zo vaak in de Primark en slechts één keertje heb ik er echt veel spulletjes gevonden. Het is zo’n soort winkel dat wanneer je er iets vindt, je ook echt heel veel vindt en anders helemaal niets. Dat spiegeltje ziet er superleuk uit!

 5. Wat een schattig spiegeltje inderdaad! Ik vind het ook wel leuk om af en toe bij Primark te shoppen, zolang het maar niet te druk is.

 6. Ik ben ook echt fan van Primark! Echt een favo winkel, alleen dan wel de vesting in Essen, heerlijk 6 verdiepingen waarvan 3 voor vrouwen. Ja daar kan ik rustig 3uur winkelen! Zoals afgelopen weekend XD

 7. Wat een leuke titel! Alleen daarom wilde ik de post al lezen. Ik woon best ver van de Primark en kom er niet zo vaak. Maar ik vind het best een leuke winkel. En ik vind dat er best veel over gemopperd wordt.

 8. Ik ben vorige maand voor ’t eerst bij de Primark geweest. Vond het wel erg rommelig, maar ben er wel leuk geslaagd voor 3 shirtjes voor weinig geld ;)

 9. Ik heb een haat liefdes verhouding met de Primark. Soms koop ik er veel, soms niks en soms ga ik niet eens naar binnen omdat het zo druk is ;-).

 10. Ik vind het zo eens in de zoveel tijd ook heel leuk om daar rond te dwalen, al vind ik wel dat je bij heel veel dingen wel merkt dat de kwaliteit niet zo heel goed is, en bij andere weer helemaal niet zeg maar. Heel wisselend! Daarom moet ik vaak ook even zoeken naar iets leuks. Het is al lang geleden dat ik er geweest ben, dus ik wil er binnenkort weer eens naartoe!

 11. Wat een schattige spiegel zeg, ook gewoon leuk om ergens neer te zetten in huis. Zelf kom in eigenlijk nooit in de Primark, maar we schijnen er 1 te krijgen in Zwolle

 12. Ik hou vooral van Primark als ik er een mooi item kan vinden dat inderdaad veel meer high end lijkt :) Maar vaak heb ik helemaal geen zin in de drukte :p

 13. Ik vind het spiegeltje heel leuk eruit zien! En het is zoals je zegt, soms zie ik er helemaal niks, en soms ga ik met zes tassen naar huis. En de producten zijn over het algemeen redelijk goedkoop maar zo zien ze er niet uit. Vooral de sieraden daar ben ik echt gek op! -x-

 14. Echt? Nee, ik vind de Primark een verschrikking. Inderdaad, ze kunnen alleen de kleding zo goedkoop leveren door mensen uit te buiten. En dat idee staat me gewoon echt niet aan. Dat het kwalitatief minder goed is, dat vind ik niet eens belangrijk. Maar dat iemand anders hierdoor kwalitatief minder goed leeft, vind ik wel storend.

Comments are closed.