ELF ♛ Zomer producten

Nadat ik in december een winters artikel schreef over een aantal producten van Eyes Lips Face, ook wel bekend als ELF, is het nu de zomer begonnen is, hoog tijd om weer eens wat producten van dit mooie merk te bekijken. In dit artikel geef ik geen complete review, maar ik zal je wel vertellen wat mijn eerste indruk van deze producten is. Let’s get started!

Uitgelichte afbeelding elf

ELF

Laten we beginnen met dit pretty doosje, waarin een high definition poeder zit. De taak van dit product is om de huid te matteren, fijne lijntjes en oneffenheden te camoufleren, én het is de bedoeling dat het de huid laat stralen. Je kunt het product aanbrengen met het bijgeleverde poederdonsje, en ik kan je verklappen dat het resultaat je zal verassen :-)

ELF

ELF

Vervolgens ontving ik deze shimmery bronzingpoeder, een product waar ik vooral in de zomer gek op ben. De naam van deze bronzer is ‘Warm Bronze’, en wat mij betreft is deze naam perfect gekozen. Het doosje, waar overigens ook een spiegeltje inzit, is namelijk gevuld met vier prachtig warme kleuren, waar je je gezicht in een handomdraai een super zomerse touch mee kunt geven. Echt zo’n product dat niet in je make-up tasje kán ontbreken deze maanden :-)

ELF

Vervolgens heb ik hier iets dat ik heel cool vind, namelijk de Lip Primer & Plumper. Als je een beetje een beauty-vocabulaire hebt, dan zal je waarschijnlijk weten dat een primer een barrière vormt tussen de huid en de make-up, waardoor je make-up langer en mooier blijft zitten, en dat een lip plumper je lippen iets groter laat lijken door ze een beetje te prikkelen met zijn bestanddelen. Ik vind dit een erg fijn product, en ook niet heel vervelend: het ruikt naar kaneel!

ELF

ELF

Tot slot deze Kohl Eyeliner, wat eigenlijk gewoon een vrij zacht oogpotloodje is. Je kunt hem wat mij betreft het best boven je oog gebruiken, en dan kun je kiezen of je een strakke lijn wilt, of dat je ‘m met de applicator op de achterkant (te zien op de laatste foto) een beetje een smudgy effect wilt geven. Beide opties zijn perfect voor op een mooie zomer avond :-)

Nadat ik zo mijn mening heb gegeven over deze producten, ben ik erg benieuwd geworden welk product jullie fijn lijkt! Of misschien heb jij al ervaring met een van deze beauty’s?? Laat het mij weten in de comments.

Veel liefs, Florentine

 

11 Replies to “ELF ♛ Zomer producten”

  1. Heel erg eigenlijk, maar ik ben niet bekend met dit product… het zijn wel ontzettend mooie producten (en foto’s). De lipplumper lijkt me ook erg cool om te hebben! Lijkt me super leuk om dikkere lippen te hebben. :-)

Comments are closed.