Escada Elixir

Hee sweeties! Long time no see, maar ik heb weer iets leuks om met jullie te delen.. ♥

Ik heb namelijk een nieuwe parfum in mijn stash, die ik wel zo mooi vond staan op mijn make-up tafel, tussen alle Victoria’s Secret body mists, nagellak, en andere make-upjes, dat ik besloot dat hier toch eigenlijk wel een review aan gewijd moet worden. Oh, en daarbij ruikt deze parfum ook nog eens heel lekker!

Escada

Escada

image

Escada

Het blijft natuurlijk altijd lastig om een geur te omschrijven, maar volgens de ICI Paris begint deze geur met peer, ambrette zaad en grapefruit, wat betekent dat het in het eerste opzicht een nogal zoete geur is, en dat is absoluut waar! Maar er is meer..

Want naast zoet, is deze geur ook behoorlijk bloemig, het hart bestaat namelijk uit Turkse roos, ylang-ylang, en verse pruimen. Daarbij wordt hij ook nog eens afgesloten met patchoeli, witte muskus, droge amber, kasjmier en Madagaskar vanille. Dat al tezamen, een combi van zoet en bloemig, maakt een heerlijke parfum, vind ik.

Máár, ik ben (nog) geen parfum adviseur of expert, dus als je écht wilt weten of deze geur iets voor jou is, kun je misschien voor alle zekerheid ook nog even bij een parfumerie binnen stappen ; -)

See you soon! Veel liefs, Florentine

Klik hier om mij te volgen op Instagram.

Klik hier om mij te volgen op Bloglovin.

35 Replies to “Escada Elixir”

  1. Hee, ik heb deze laatst geprobeerd! Heb uiteindelijk toch maar gekozen voor een complete vanillegeur van The Body Shop, omdat deze iets te zwaar was.

  2. Oh wauw, wat een prachtige flacon! Ik ken de geur nog niet, ben benieuwd.

  3. De geur klinkt supergoed! De flacon is ook prachtig, en wat een mooie foto’s heb je gemaakt!

  4. Hm over het algemeen ben ik helemaal niet van de bloemen geuren maar deze klinkt op één of andere manier toch wel erg lekker..

Comments are closed.