Lancôme Hypnôse Drama ♕

Het kroontje in de titel verklapt misschien al een klein beetje wat ik van deze mascara vind.. Ik vind dit namelijk toch echt wel een beetje de Rolls-Royce onder de mascara’s, en dát mag gezegd worden!

Ik vind deze mascara heel mooi, hij werkt goed, en daarnaast is hij óók nog eens ontzettend fotogeniek! Vandaar dat ik je vandaag meer over de Lancôme Hypnôse Drama mascara vertel.

Lancôme

De mascara zit in een zwarte huls, met zilveren opdruk. Op zich heel minimalistisch, maar dat maakt het juist wel chique.

lancome

Het kromme borsteltje werkt heel fijn en precies, en zorgt er op de een of andere manier voor dat er geen klontjes in de mascara blijven zitten.

Lancôme oog

Dit is ‘m dan op mijn wimpers, dat moet natuurlijk óók wel even geshowd worden! Hier heb ik gewoon een laagje op, maar het resultaat mag er zijn, toch? ღ

Al met al kan ik eigenlijk niet anders zeggen dan dat ik heel enthousiast ben over deze Lancôme mascara. Ik vind Lancôme sowieso al een heel mooi merk, maar dit product is toch wel écht mijn holy grail als het om mascara’s gaat! En ja, je betaalt er € 33,95 voor, maar dan heb je ook wat!

Tot snel! Liefs, Florentine

Klik hier om mij te volgen op Instagram.

Klik hier om mij te volgen op Bloglovin.

38 Replies to “Lancôme Hypnôse Drama ♕”

  1. Grappig, er was gisteren toevallig een mascara test in het programma kassa en daar eindigde deze als derde. Het was daarmee de beste high end mascara, dus dat heb je goed gezien.

  2. Mooi resultaat! Ik doe al jaren met dezelfde merk mascara omdat ik praktisch nergens tegen kan. Soms wel jammer.

  3. Wat een mooi resultaat zeg! Ik gebruik zelf geen make-up dus heel veel verstand heb ik er niet van hihi..
    X Emma

  4. Enkel een laagje, wauw! Of jij hebt van nature al volle en lange jaloersmakende wimpers, maar wow ziet er zeer goed uit – ik begrijp het holy grail gedeelte helemaal!

  5. Wauw wat ziet die mascara er natuurlijk uit! Ik zag laatst dat er een nieuwe mascara van lancome uit was met ook meer krul! Jammer van het prijskaartje maar misschien toch wel eens de moeite!

  6. Hmm ik heb al even geen Lancome masacara gehad (Clinique over here) maar misschien moet ik er toch nog eens eentje aanschaffen, heel mooi effect!

Comments are closed.