Rituals ❁ Happy Mist

Bij de herfst, denk ik altijd aan warme kleuren en bladeren op de grond. Maar daarnaast ook aan een hoop gezelligheid, warme drankjes met speculaas, en als we het dan tóch over eten hebben, zijn ook mandarijnen iets dat ik echt met dit seizoen associeer.

Deze fruitsoort is eigenlijk alleen in de herfstmaanden te koop, en vandaar dat ik het super leuk vind om nu in de herfst wat over de naar mandarijn ruikende Happy Mist van Rituals te schrijven.

De naam van deze Happy Mist, wat overigens een spray is die je kunt gebruiken op zowel je lichaam als op textiel, is Organic Mandarin & Yuzu.

image

De mist zit in een heel basic glazen flesje, wat maar liefst 50 ml bevat. Deze 50 ml aan Happy Mist is zoals ik al zei, te gebruiken als body mist, dus voor op je lichaam, maar kan ook op textiel gebruikt worden. Zo kan je ‘m bijvoorbeeld op je bed sprayen, voor een frisse, maar toch herfstige geur, of kan je ‘m op je jas of sjaal gebruiken. En wat wel even een hele fijne bijkomstigheid is, is dat áls je deze mist nou gebruikt op je kleding of op je bed, hij geen vlekken achterlaat.

Ik vind dat Rituals altijd hele fijne producten heeft, en ook deze Happy Mist stelt mij niet teleur. Bij aankoop zit ‘ie in een stevig kartonnen doosje, met daarop informatie zowel over welke ingrediënten er in de mist zitten als over hoe je deze mist het beste kunt gebruiken. En dan houd ik ook nog eens heel erg van de verfrissende geur die dit product heeft!

Tot slot is het misschien wel interessant om even te vermelden dat deze flacon €16,50 kost, en te koop is bij zowel Rituals verkooppunten als in hun online shop.

Wat vind jij van dit merk?

Liefs, Florentine

Voor meer foto’s kun je mij volgen op Instagram.

Klik hier om mij te volgen via Bloglovin.

41 Replies to “Rituals ❁ Happy Mist”

  1. Mandarijntjes, heerlijk! 🍊 deze spray lijkt me wel héél erg lekker om bijvoorbeeld te gebruiken op een sjaal, of op handschoenen, het bed of om natuurlijk gewoon op te sprayen op de huid… leuk om hier eens wat over te lezen Florentine, ik ben deze spray eigenlijk nergens tegengekomen: behalve hier, op je blog! ;-)

  2. Klinkt heerlijk dit. Het lijkt me echt een lekker product om op het lichaam te hebben en inderdaad ook op je kleding zoals je omschrijft.

  3. Dit klinkt wel goed! De geur van deze lijn vind ik in ieder geval alvast lekker, hoewel ik de Ayurveda geur nog lekkerder vind :)

  4. Ik ben dol op Rituals en deze happy mist vind ik ook top. Ik heb deze mist twee keer gekocht en binnen een week waren ze op, ik spoot het alleen op het bed.
    Fijne review!

  5. Wat grappig dat je mandarijnen met de herfst associeert! Dat had ik zelf echt nog nooit bedacht. Leuk :). En yay, dol op Rituals <3. Lijkt me een hele fijne spray.

  6. Ik heb niets van Rituals, maar dit product heb ik al eens geroken – warm en fruitig en zoals veel van hun producten helemaal thuishorende in een spa.

  7. Ik ben helemaal fan van Rituals! Ik ben nu wel benieuwd geworden naar de mist :D De geur lijkt me alvast heerlijk :) x

Comments are closed.