Yves Saint Laurent ♔ Rouge Volupté

Hey sweeties! Ik heb een nieuwe Yves Saint Laurent lipstick, en omdat ik vind dat dit make-up merk toch eigenlijk wel de állermooiste lipstick hulzen ever maakt, kan ik het natuurlijk niet laten om dit pareltje met je te delen.

YSL Rouge Volupté

YSL Rouge Volupté

De huls is goudkleurig, en dan is de ruimte achter het YSL logo vervolgens gevuld met een kleur die gelijk is aan de kleur van de lipstick. Heel mooi vind ik, en daarnaast ook super handig voor het geval dat je meerdere lipsticks van dit merk in je stash hebt, want dan zie je meteen met welke variant je te maken hebt.

image

image11

Deze lipstick komt uit de Rouge Volupté lijn van Yves Saint Laurent, en dit is kleur #7, genaamd Lingerie Pink. Ik houd heel erg van kleuren zoals deze, omdat ze eigenlijk áltijd wel kunnen. Daarmee bedoel ik dat dit een kleur is die je in allerlei verschillende situaties kunt dragen: naar school, naar je werk, naar een feestje, en zélfs als je gewoon een ‘chill dag’ hebt, en nét even op zoek bent naar iets extra’s in je look. Daarnaast vind ik de textuur van deze lipstick heel fijn, én de kleur blijft lang op je lippen zitten.

Al met al ben ik dus super tevreden over deze lipstick, omdat ‘ie eigenlijk gewoon alles in huis heeft wat ik van een goede lipstick verwacht. Mooie kleur, fijn in gebruik, en dan zit ‘ie ook nog eens in een super fancy huls, waarvan ik me bijna niet kan voorstellen dat er iemand is die deze niet in z’n tas wil hebben zitten..

De prijzen voor deze lipstick liggen over het algemeen rond de €30,00 en hij is te koop bij allerlei parfumerieën, waaronder de Douglas en de ICI PARIS XL.

Wat vind jij van mijn nieuwe beauty? Ik ben heel benieuwd.

Liefs, Florentine

Voor meer foto’s kun je mij volgen op Instagram.

Klik hier om mij te volgen via Bloglovin.

36 Replies to “Yves Saint Laurent ♔ Rouge Volupté”

  1. Prachtige kleur! Ik ben zelf ook dol op dit soort kleurtjes. Je zou hem haast al kopen om de mooie huls van de lipstick :0

  2. Je hebt helemaal gelijk, YSL maakt echt gigantisch mooie lipstick hulzen! Dit kleurtje zal waarschijnlijk beter bij jou dan bij mij passen, maar hij ziet er prachtig uit!

  3. Ik heb deze ook en ik denk dat dit misschien wel mijn favoriete kleur is van de drie Rouge Volupté lipsticks die ik heb, omdat hij inderdaad heel draagbaar is, maar ook lekker roze :)

  4. Prachtige foto’s en geweldige lipstick, ik wil er zo graag eentje proberen van YSL, maar vind ze toch echt te prijzig. :(

Comments are closed.