3 x Mooie Esprit fake fur jassen

Ik ben gék op nep bont jassen. Je weet wel, van die warme, zachte, fluffy, tikje ordinaire, maar vooral super fashionable modellen, die je nu overal in de winkels ziet liggen. Want ja, fake fur is het helemaal! Ondanks dat ik nu toch éigenlijk wel een keertje genoeg jassen heb, deel ik vandaag graag mijn drie favoriete exemplaren van Esprit met je!

Esprit Jas

Als eerste wil ik je graag deze roze jas laten zien, die wat mij betreft echt heel gaaf is. Ik houd namelijk enorm van lange jassen, en zoals ik al zei ook van nep bont. Dit is eigenlijk de ideale combi van die twee dingen, en dan óók nog eens in een hele mooie roze kleur! Pérfect in combinatie met een donkere jeans, donkere enkellaarsjes en een mooie tas. Deze jas zorgt in zo’n geval namelijk nét even voor de juiste dosering kleur in je outfit, en dat is natuurlijk precies wat je moet hebben in de wintermaanden! ♥

Esprit Jas - Fake fur

Naast dat ik wat langere jassen dus erg gaaf vind, houd ik ook enorm van jassen in een iets simpeler en korter model. Korte jassen vind ik namelijk vaak nét iets sportiever, en bij sommige outfits past dat gewoon beter. Zéker dit exemplaar, met z’n mooie blauwe kleur, heeft mijn hart een beetje veroverd.. Dit lijkt mij echt een heerlijk jasje om te dragen met een spijkerbroek, en dan bijvoorbeeld met een wit t-shirt en witte Stan Smith sneakers.. Ja, ik zie het helemaal voor me! ♥

Esprit Jas - Fake fur

Tot slot nóg een lange jas, omdat dat toch wel écht een beetje de trend is dit seizoen. Ik vind deze gebroken witte kleur erg mooi, en daarnaast is zo’n kleur ook redelijk makkelijk te combineren. Ik denk dat deze jas zélfs de meest saaie outfit om kan toveren tot iets heel stijlvols, en als een kledingstuk dát kan, dan ben ik om! ♥

Al deze jassen zijn te vinden in de Esprit webshop, waar trouwens naar mijn mening naast deze drie items, nog veel meer mooie dingen verkocht worden. Namelijk hele gave winterse hoeden en handschoenen, tassen, laarsjes, en zo kan ik nog wel even doorgaan.. Ik ben fan!

Welk van deze drie fake fur jassen is jouw favoriet? En wat vind jij van Esprit?

Ik ben erg benieuwd!

Liefs, Florentine

Voor meer foto’s kun je mij volgen op Instagram.

Klik hier om mij te volgen via Bloglovin.

28 Replies to “3 x Mooie Esprit fake fur jassen”

 1. Ik vind deze jassen er wel leuk uitzien, maar het zijn niet echt modellen voor mij; ik vind het bij mij mooier als het iets meer getailleerd is, omdat ik vrij klein ben. Best jammer want ik vind fake fur wel heel leuk!

 2. Mooie jassen! Vind de eerste twee het mooist. Al weet ik niet of het echt iets voor mij zou zijn. Sowieso is dat hier niet te koop, want het is hier veel te warm haha. Maar voor in NL ideaal! Ik houd wel erg van Esprit, maar in Colombia koop ik het niet meer, te duur.

 3. Ik vind de eerste jas heel erg leuk! De laatste lijkt wel het meest ‘fluffiest’. Ik vind dit soort jassen altijd leuk: ik ben nu eenmaal een beetje ordinair, haha! :-)

 4. Ik vind ze allemaal mooi eigenlijk, maar als ik moet kiezen dan ga ik voor de tweede. Dan blijven ze mooi schoon haha. Esprit vind ik zeker een welbekende zaak met goed kwaliteit items.

 5. En ik heb net mijn fake-fur jas (een bruine met zonder krulletjes) aan mijn moeder gegeven omdat ik hem echt nooit meer draag… Jaren in de kast gehad.
  Esprit heeft geweldige schoenen. De kleding is niet min ding, maar hun schoentjes: oh zo leuk!

 6. Leuk! Je ziet de laatste tijd veel van dit soort jassen en vestjes, leuke trend! Ik vind vooral de eerst heel erg mooi!

 7. Super leuk, ik hou er wel van :-) Alleen als ik er zelf een aantrek verander ik vaak in een soort beer haha, niet cool. Misschien heb ik de juiste nog niet gevonden!

 8. Ik vind die laatste het leukste. Die lijkt een beetje op eentje die ik bij vila had gezien en die was echt zo lekker fluffy! Het is jammer dat ik klein en smal ben, die jassen vallen vaak oversized en ik verdwijn daar helemaal in.

Comments are closed.