Brand new ♔

Heyhey! Hopelijk hebben jullie allemaal een fijn weekend gehad. Hier in Sevilla waren het twee dagen vol zon en blauwe lucht, temperaturen boven de 20 graden, en drukte in de stad. Daarover meer in mijn wekelijkse update artikel dat in de loop van deze week online zal komen. Ik wil het nu namelijk eerst even over mijn nieuwe portemonnee hebben, die ik dit weekend kocht. Je begrijpt wel dat zodra het weer beter wordt, ik het liefst lekker veel buiten ben, leuke cafeetjes en restaurants uitprobeer, en een beetje in het rond shop. Zo was dat ook dit weekend het geval, en kwam ik een heel leuk winkeltje tegen, met onwijs veel gave tassen, zonnebrillen en… portemonnees! En daar was ik nou nét naar op zoek.

De portemonnee die ik er kocht, is eigenlijk précies waar ik van houd. Ik ben namelijk echt een enorme sucker voor alles met dieren vachten en printjes, dus dat trok natuurlijk meteen mijn aandacht. Daar komt dan ook nog eens bij dat ik heel erg van grote portemonnees houd, en deze heeft wat mij betreft het pérfecte formaat. Ik vind het namelijk onwijs handig om álles, maar dan ook álles in een portemonnee te hebben zitten: mijn paspoort, zorgverzekering pas, ID, bankpas, contant geld, en zo kan ik nog wel even doorgaan.. Tot slot vind ik het gaaf dat de basiskleur zwart is, want ik heb meestal een zwarte tas bij me, en daar past deze portemonnee dan dus áltijd bij.

Natuurlijk is het ergens ook wel een beetje fout, dit printje, maar dat is misschien júist wel waarom ik het leuk vind. Zolang je iets dat een beetje ‘fout’ is, namelijk goed weet te combineren en te gebruiken, kan het vaak veel chiquer ogen dan het eigenlijk is, en dat vind ik erg gaaf. Wat vind jij? Ik ben erg benieuwd!

Liefs, Florentine

Je kunt voor meer foto’s mijn Instagram volgen, en natuurlijk kun je mij volgen via Bloglovin om als eerste op de hoogte te zijn van mijn nieuwe blogposts.

31 Replies to “Brand new ♔”

  1. Ik vind m leuk! Ik kreeg 2 jaar geleden van mijn schoonmoeder een leren portemonnee van Valdéz, een Colombiaans leer merk met geweldige spullen. Deze heeft ook zo een printje, alleen dan ietsje witter en afgewerkt met roze en zwart leer. Hij is echt prachtig en ik gebruik m nog steeds!

  2. Ik vind ‘m erg gaaf!! :) Zelf hou ik ook wel van grote portemonnees! Maar ik heb ook zo’n kleine pasjeshouder voor als ik uit ga :)

  3. Ik hou wel van zo’n lang en groot genoeg portemonnee. Deze ziet er gaaf uit. Ik snap wat je bedoelt met een foutje in zo’n print…aah waarom ook weer niet. ;-)

  4. Ik vind hem heel mooi! Ik houd ook wel van dierenprintjes en ik vind dat het ook heel classy kan staan, zolang je maar niet print op print op print gaat dragen. Een klein accent is daarentegen heel mooi. Wat zijn je nagels trouwens ook mooi!

  5. Oeeeh, die is mooi! Zou ik ook zo kopen. Lekker opvallend. En dol op alles met zo’n vachtje :)! Aah, wat ben ik jaloers op het heerlijke weertje daar. Wil ik ook <3.

Comments are closed.