How to style overknees ★ By Esprit

Zodra we een nieuw seizoen ingaan, is het natuurlijk altijd fijn om je kledingkast even een kleine (of een iets grotere) boost te geven. Anders gezegd: het is tijd om te shoppen!

Deze herfst zijn er een aantal trends gaande, waarvan mijn hartje als fashion liefhebster absoluut sneller gaat kloppen. De overknee laars is daar eentje van; vandaag laat ik je graag zien hoe ik deze trendy laars, die zoals het woord al zegt tot boven je knie komt, zelf zou combineren.

esprit-jurk-en-laarzen

Ik vind het heel mooi om zo’n lange laars te combineren met een wat kortere jurk. In dit geval wordt de kortheid van de jurk gecompenseerd door de lange mouwen en een vrij grote col, wat ervoor zorgt dat het allemaal nét niet too much wordt, zeg maar.
Het lijkt mij het best om hier een donkere, maar toch niet al te dekkende panty bij te dragen, omdat dat mooi het zwart van de laarzen en het grijs van de wollen jurk naar elkaar toetrekt.

tas-en-ketting

Met de combinatie van de laarzen en de jurk zet je natuurlijk al een hele sterke en stoere outfit neer, en om het dan allemaal nog nét even wat extra’s te geven, zijn deze twee accessoires wat mij betreft de perfecte finishing touch. De kettinkjes zijn namelijk vrij subtiel, maar de stervormige hangertjes zorgen er wél voor dat de aandacht even getrokken wordt.
Tot slot vind ik deze tas naast heel mooi, ook vrij basic en klassiek. Zonder te schreeuwen om aandacht maakt ‘ie deze outfit helemaal af.

Zelf ben ik al een hele tijd fan van de overknee-trend, maar tot nu toe had ik nog geen paar laarzen gevonden dat helemaal aansloot op wat ik zocht. Dit paar van Esprit komt daar echter wel héél dicht bij in de buurt, zo dicht, dat ik overweeg om ze snel eens te gaan bewonderen in real life. 

Alle andere artikelen die ik in dit artikel noem, zijn overigens ook afkomstig van Esprit.

Ik ben super benieuwd of jullie net zo enthousiast zijn over deze trend als ik, let me know  :-)

Tot snel!

★ ★ ★

Liefs, Florentine

 

17 Replies to “How to style overknees ★ By Esprit”

  1. Ik vind eerlijk gezegd de overknee laarzen echt vreselijk! Maar iedereen heeft natuurlijk zijn eigen smaak :) De sweater jurk vind ik wel erg leuk

  2. Lange laarzen met een korte jurk of trui ben ik ook helemaal voor. Ik heb gisteren net een paar leuke wintertruien gescoord. Helemaal klaar voor. Laat de kou maar komen.

  3. Mooie keuze! Ik heb zelf nog nooit zo’n paar overknee laarzen gehad, maar altijd als ik het voorbij zie komen (zeker met een goede combinatie), begin ik weer te twijfelen. Zo classy!

Comments are closed.