Marc by Marc Jacobs horloge

Ken je dat gevoel, dat je iets nieuws hebt gekocht, en maar niet kan stoppen met ernaar te kijken? Dat heb ik nu een beetje met mijn nieuwe horloge. ♡

Het is in eerste instantie de kleur waar ik op gevallen ben.. Ik denk namelijk dat de kleur van een horloge heel bepalend is voor hoe een horloge jou staat, dus dat het belangrijk is om hier goed over na te denken, en om er vooral goed naar te kijken. De kleur van dit horloge, rosé goud, is eigenlijk precies de kleur die ik zoek in een horloge! Mijn huid is zo’n huid die nooit helemaal wit wordt, en eigenlijk altijd wel een beetje getint blijft. Rosé goud vind ik daar heel mooi bij passen.

Dit horloge is leuk in combinatie met zowel zilver als goud, en daarnaast vind ik het ook heel mooi om er gekleurde armbandjes bij te dragen, bijvoorbeeld roze of donkerblauw. Roze trekt namelijk naar het rosé-kleurige toe, en donkerblauw weer naar de donkerblauwe wijzerplaat.

En die wijzerplaat vind ik nog belangrijker dan je zou denken. De wijzerplaat is dus donkerblauw, en dat vind ik een mooi en belangrijk detail. Ik draag namelijk vaak kleren in iets donkerder tinten, en een donkere wijzerplaat maakt dan de verbinding tussen mijn kleren en het horloge. Het zorgt er eigenlijk voor dat het een geheel wordt. Dus stel je even voor, je nieuwe spijkerbroek, een gaaf t-shirt, donkerblauwe espa’s, en dan dit Marc by Marc Jacobs horloge, dat alles tot een geheel vormt.. Hoe leuk is dat?!

Ik heb trouwens vanaf nu mijn eigen domeinnaam, en dat betekent dat mijn blog voortaan hier te vinden is, op ByFloren.com ♥

Liefs! Florentine

Klik hier om mij te volgen op Instagram.

Klik hier om mij te volgen op Bloglovin.

19 Replies to “Marc by Marc Jacobs horloge”

  1. Hij is echt prachtig! Ik houd van die rose gouden kleur! Ik heb zelf een Rosefield horloge ook in rose goud. En ik snap helemaal wat je bedoelt met dat je er naar blijft kijken! Ik heb mijn horloge nu zo’n 2 maanden en ik kijk er ook nog constant naar :) hihi. En wat super leuk dat je een eigen domein hebt! Dat voelt toch altijd eventjes bijzonder :) Geniet ervan!

Comments are closed.