Michael Kors ❃ Bedford Small Crossbody

Super leuk vind ik het, om te schrijven over wat ik hier in Spanje allemaal meemaak. Maar daarnaast, vind ik het ook érg leuk om over andere dingen te schrijven.. Zoals vandaag bijvoorbeeld, over mijn nieuwe Michael Kors tasje. De naam van het model is, zoals de titel eigenlijk al verklapt, ‘Bedford small crossbody’, en ik kocht ‘m hier in Sevilla.

Wat ik zo leuk vind aan deze tas, is dat het, om te beginnen, een vrij klein model is. En ik hoúd van kleine tasjes! Naast dat ik grotere tassen ook erg gaaf vind hoor! ;-) Maar soms is het gewoon handig om niet zo’n grote tas mee te hoeven sjouwen, als je bijvoorbeeld alleen maar je sleutels, portemonnee en telefoon mee hoeft te nemen.

Naast dat ‘ie dus lekker klein is, vind ik het model heel erg mooi. Eigenlijk heel basic, een beetje rond gevormd, en er zitten veel handige vakjes in. Namelijk: een hoofdvak als je de flap opent, en in dat hoofdvak zit weer een klein vakje voor wat kleingeld of eventueel een telefoon. Alleen die van mij past daar, omdat ‘ie erg groot is, niet in. Verder zit er aan de buitenkant, langs de achterzijde, nóg een extra vakje, dus dat is erg fijn. Ook vind ik de combi van het mat zwarte materiaal met de glanzend gouden details, naast dat het dus best wel basic is, erg mooi. Deze combi zorgt er namelijk voor dat deze tas best iets chiques uitstraalt, en dat kan in sommige gevallen je outfit nét even afmaken, vind ik.

Tot slot, vind ik Michael Kors een heel leuk en fijn merk. Ik heb al een tijdje een laptop hoes van dit merk, en daar ben ik elke dag wéér heel blij mee. Die hoes is, net als deze tas, eigenlijk heel basic qua model, gemaakt van hetzelfde materiaal (alleen dan rood),  en dan heeft ‘ie natuurlijk ook het gouden MK logo erop zitten. Ik denk dat ik dit merk, juist omdat het veel mooie, maar redelijk basic items in hun assortiment heeft, heel leuk vind. Met zulke items kun je namelijk zo eindeloos combineren, én, op iets dat niet al te veel detail heeft, raak je volgens mij ook niet zo snel uitgekeken.

Liefs, Florentine

Voor meer foto’s kun je mij volgen op Instagram.

Klik hier om mij te volgen via Bloglovin.

33 Replies to “Michael Kors ❃ Bedford Small Crossbody”

  1. Bedankt voor de reactie op mijn blog! Leuk dat je mij gevonden hebt. Ik zag dat jij in Sevilla woont, had ik dat eerder geweten.. Ik was daar de hele week, maar ben vandaag aangekomen in Málaga! Veel plezier met je jaar in Spanje!

  2. Wat fijn dat je zo blij en enthousiast bent met je tas. Lekker van genieten. Mooi, is dat ook een soort van aandenken van je periode in Spanje later. Als hij het zo lang overleeft. ;-)

  3. Wat een prachtig tasje zeg! Ik ga binnenkort ook kijken voor een MK tas, want die zijn toch wel heel erg mooi en van een goede kwaliteit. Leuk horloge draag je er ook bij!

  4. MK straalt gewoon al chiqueness uit! Ben ook van van het simpele zwart en ik hoor altijd dat hun spullen zo ontzettend duurzaam zijn!

  5. Ja, zo’n tasje wil ik ook nog heel graag. Momenteel heb ik er een van Tommy hilfiger maar deze staat ook op mijn lijstje.

Comments are closed.