Musse & Cloud schoenen

Hoeveel ik ook van mijn Stan Smith sneakers houd, ik was écht even toe aan een nieuw paar schoenen voor elke dag. Je weet wel, schoenen die niet te moeilijk zijn qua kleur, en die je zowel onder een shortje, een jurkje als onder een simpele skinny jeans kan dragen. Dus ik zoeken, zoeken, en nog meer zoeken, maar ik vond telkens niks dat ik leuk vond.

En toen éindelijk, vond ik een paar pareltjes van een merk waar ik nog niet bekend mee was. Het heet Musse & Cloud, volgens mij een vrij nieuw merk, aangezien de website nog onder constructie is. Wat eigenlijk heel grappig is, is dat ik meestal schoenen koop van een merk dat ik ken. En soms tussendoor koop ik wel eens zo’n merkloos paar schoenen waar je dan nog geen €20 voor neertelt, weet je wel. Maar dit is volgens mij kwalitatief een prima merk, en de prijsklasse is een beetje à la Converse. Dus hey: een nieuwe ontdekking!!

Musse & Cloud schoenen

Ik weet niet of jullie dat ook hebben, maar als ik een nieuw paar schoenen koop, dan loop ik altijd óver van de outfit inspiratie, zo ook nu. Je weet wel: die ene tas past qua kleur goed bij je nieuwe schoenen, en dan heb je weer een jurkje met details in dezelfde kleur als de schoenen, wat leuk zou zijn met een blauw jastje, en die ene kleur nagellak… en zo kan ik nog wel even doorgaan. De ideeën ontstaan een beetje vanzelf. Nu moet alleen het weer nog een beetje meewerken, en dan kan ik al die outfits ook echt daadwerkelijk gaan dragen :-)

Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinsten?

See ya soon ❥

Liefs, Florentine

 

21 Replies to “Musse & Cloud schoenen”

  1. Wat een mooie schoenen! Zou ik ook zo kunnen kopen. Wel zonder de inspiratie helaas, daar ben ik niet zo goed in.

  2. Wauw, hele leuke schoenen! En inderdaad; met alles te combineren. Je enkelbandje staat er ook heel leuk bij! Ik had ook nog niet van het merk gehoord, maar wat een toffe schoenen en mooie site hebben ze. Liefs!

  3. Musse & Cloud leuke naam, ik ken dit merk ook niet. Nieuwe schoenen als inspiratie voor een outfit. Dat zou kunnen, alleen ik denk daar echt nooit over na.

  4. Wat een super mooie schoenen! Ik ken het merk eigenlijk niet. Ik zou er zelf ook voor gaan. Ook leuk met dat enkelbandje.

Comments are closed.