New sunnies again ✰

Hey hey!

Afgelopen week was ik een dagje in Keulen, om eens te kijken of dit eigenlijk een beetje een leuke stad is.. Ik kocht er een paar witte Air Max en deze nieuwe zonnebril, en daarnaast was het óók nog eens heel lekker weer! Dus ja, het was een geslaagde dag. ♥

IMG_7848

IMG_7813

IMG_7846

Love is in the air! Ik vind dit echt een gave zonnebril. Een beetje extreem en misschien ook wel een beetje fancy met die gouden details, maar da’s juist wel leuk naast de andere brillen die ik al heb.

Ik heb namelijk al een Ray Ban Aviator, een Prada zonnebril en een bril van de Primark waar ik onwijs blij mee ben, en dit exemplaar lijkt mij daar een pérfecte aanvulling op..

Wat vind jij van mijn nieuwe sunshine? Ik spreek jullie snel weer! ♥

Veel liefs, Florentine

Klik hier om mij te volgen op Instagram.

Klik hier om mij te volgen op Bloglovin.

28 Replies to “New sunnies again ✰”

  1. Keulen is een hele leuke stad, vind ik persoonlijk. Toffe bril, eentje die je niet snel tegenkomt dus eigenlijk moet er een aanfoto bij hé! :D

  2. Wat een mooie bril zeg! Ik vind de kleur en het patroontje ook erg mooi, daar selecteer ik mijn zonnebrillen vaak op haha!

  3. Ik heb het gevoel alsof je er een sjaaltje bij moet dragen en rode lippenstift, misschien ook een cat eye :) Ah ik wil ook nog een s naar Keulen!

Comments are closed.