Nike ◦ Air Zoom Pegasus 32

Ik houd heel erg van sneakers, maar ik vind wel dat je altijd écht even de tijd nodig hebt om het pérfecte model te vinden. Vaak vind je een bepaald model namelijk nét niet in de kleur die je wilt, of is juist jouw maat weer uitverkocht, je kent het wel..  In zo’n geval is het soms heel verfrissend om even out of the box te denken, en om ook even naar andere opties te kijken.

Een tijdje geleden leek het mij leuk om een heel basic, grijs paar Roshe Run’s te kopen. Op zich helemaal niet speciaal, maar wel van die schoenen die overal bijpassen, en dat was dan ook waarom ik ze graag wilde hebben. Het paar dat ik leuk vond was er echter niet meer in mijn maat, balen! Maar niet voor lang, want als snel wees mijn broer mij op dit model, dat overigens de naam ‘Nike – Air Zoom Pegasus 32’ draagt.

Meteen was ik verkocht. Als je deze schoenen namelijk met bijvoorbeeld een Nike legging draagt (die ik net gekocht heb), dan zijn het gewoon sportschoenen, maar zodra je ze onder een wat meer fasionable outfit draagt, dan komt ook de meer casual kant van deze schoenen naar boven. Het is dus zo dat je er heel veel kanten mee op kunt, en dan zijn ze ook nog eens grijs, de kleur die ik oorspronkelijk graag wilde.

Tot slot vind ik ook het vlechtwerkje op de zijkant van de schoen heel gaaf, waar de veters mee verbonden zijn. Dat is echt zo’n detail waar ik van houd, omdat dit deze schoen, of je ‘m nou als sportschoen draagt of normaal, nét even wat meer bijzonder maakt.

Wat vind jij? Houd jij van sneakers zoals deze?

Ik ben benieuwd,

Liefs, Florentine

Op Instagram kun je mij volgen voor meer foto’s, en natuurlijk kun je mij volgen via Bloglovin om als eerste op de hoogte te zijn van mijn nieuwe blogposts.

23 Replies to “Nike ◦ Air Zoom Pegasus 32”

  1. Ja mooi! Maar zou ze denk alleen dragen om te sporten. Jij hebt zo een goed gevoel van mode, bij mij ontbreekt dat totaal hahaha

  2. Ik hou van sneakers maar deze zijn helaas niet echt “mijn ding”. Ik neem meestal sneakers in de kleuren zwart/ wit of echt een opvallende kleur. :P -x-

  3. Goed gescoord. Ik houd van sneakers, maar ik draag het niet zo veel eigenlijk. Alleen als ik sport met wat meer kleuren. Mooi van deze schoenen is zoals je schrijft. Het ligt aan welk kledingstuk je draagt, het kan heel fashionbol zijn. Dat klopt.

  4. Leuke sneakers! Deze kun je eigenlijk met alles wel combineren :) zelf heb ik witte all stars, die passen ook overal bij. <3

  5. Zo hey, je hebt inderdaad een aardige tik voor sneakers, maar je hebt wel smaak hoor. Deze vind ik zelf ook erg mooi <3

  6. Ik houd van sneakers. Dit zou zo eens mijn favoriete sneakers kunnen zijn. Ik draag dagelijks sneakers. Ik houd niet van hakken. Mij zul je dus nooit met hakken over straat zien lopen.

  7. Heel erg mooi! Lekker sportief, maar volgens mij passen deze sneakers ook prima bij een wat minder sportieve outfit. Ik heb sinds kort ook sportievere sneakers (moest van mijn vriendje haha) en ik ben erg echt heel blij mee.

Comments are closed.