Prada ❁ New shadies

Hey hey! Ik ben sinds donderdagavond weer terug in Nederland. Op mijn terugweg naar huis, kocht ik op de Aeropuerto de Sevilla, of te wel op het vliegveld van Sevilla, éindelijk deze lang naar verlangde Prada zonnebril. In dit artikel zal ik je wat meer van de bril laten zien, én vertel ik je natuurlijk uitgebreid waarom ik nou net dít exemplaar zo leuk vind.. Let’s go!

Prada zonnebril

Prada zonnebril

Waar ik erg van houd in het design van deze zonnebril, zijn de vrij grote glazen met het lichte cat eye effectje dat ze hebben. De bril bestaat uit gemêleerd bruin kunststof gecombineerd met goud-kleurige details. Aangezien mijn haar bruin is en ik vrijwel altijd mijn (licht rosé) goudkleurige Marc by Marc Jacobs horloge draag, matcht deze zonnebril eigenlijk áltijd een beetje met hoe ik eruit zie. En een béétje matchen, daar houd ik wel van :-)

Doordat deze Prada zonnebril vrij opvallend en groot is, is het natuurlijk echt een beetje een accessoire op zich. Dit geeft je de mogelijkheid om je outfit vrij basic te houden, en ‘m helemaal af te maken met wat ‘simpele’ details, zoals een mooi horloge, een gave tas, en natuurlijk deze pretty zonnebril. That’s it!!

Al met al ben ik erg blij met deze aankoop, en denk ik dat het een hele mooie aanvulling is op de zonnebrillen die ik al heb. Ook is het natuurlijk bijzonder dat ik ‘m heb gekocht in Sevilla, de stad waar ik een jaar gewoond heb.

Ik spreek jullie snel weer!

Liefs, Florentine

21 Replies to “Prada ❁ New shadies”

  1. Wat een mooie zonnebril! ik ben benieuwd hoe hij je staat :)
    Ik moet ook echt nog een nieuwe zonnebril hebben maar het lijkt net of mijn hoofd gegroeid is want alle zonnebrillen zijn te klein haha :)

  2. Echt een mooie zonnebril! Je bent dus maar kort in Nederland, alvast weer een goede reis naar Spanje :-).

  3. Wat een mooie zonnebril! Ergens verbaasd het mij ook niet dat je nog weer even terug gaat naar Sevilla, veel succes/plezier nog!

  4. Volkomen gelijk dat je terug wil voor de zomer, gewoon doen idd. Je hebt nog tijd voor je studie start dat is zeker weten waar. :-)

Comments are closed.