Steve Madden ◈ IRENEE

Onlangs belandde ik op de webshop van Steve Madden, waar ik zo ongeveer iéder paar schoenen dat ik zag wel wilde hebben. Een webshop met zóveel mooie dingen, hoe kon het dat ik daar niet eerder vanaf wist? Anyway, het zit zo dat ik al zeker een jaar op zoek was naar een paar simpele zwarte sandalen met open tenen, een bandje om de enkel en een lage blokhak, en GUESS WHAT?? Ik heb ze eindelijk gevonden. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe IRENEE sandalen van Steve Madden zien.

Steve madden - ireene

Steve madden - ireene

Zijn ze niet mooi? –Ik denk dat dit soort sandaaltjes in het voorjaar en in de zomer echt a key to heaven zijn, of “het antwoord op al jouw fashion problemen deze zomer”, zoals dat op de Steve Madden website gezegd wordt. Het zijn zulke classy sandalen, met een hak die ondanks dat ‘ie heel laag is, heel erg chique is. Meestal vind ik schoenen met lage hakken een gevalletje ‘net niet’, maar bij deze Steve Madden schoenen klopt alles gewoon helemaal. Ze zijn zwart dus ze passen overal bij, ze hebben een hak wat ze chique maakt, de hak is niet te hoog wat ze gemakkelijk loopbaar maakt en ze hebben open tenen wat ze lekker zomers maakt.

Je kan deze schoenen eindeloos combineren. Ze kunnen onder een jurkje, onder een skinny jeans, een boyfriend jeans of onder een rok. Het kan stoer, het kan netjes, het kan chique en het kan casual. Nearly perfect, als je het mij vraagt.

Ben jij ook zo in love met deze sandaaltjes?

Liefs, Florentine

26 Replies to “Steve Madden ◈ IRENEE”

  1. Wat een beauties ♥♥! Ik kan me voorstellen dat je er als een blok voor gevallen bent. Ze doen me een beetje denken aan de sandalen die ik heb. Hopelijk werkt het weer binnenkort een beetje mee dan kunnen we ze weer (en hopelijk lekker vaak ) aantrekken!

  2. Jaaa! Deze vind ik echt super mooi. Ik kan niet wachten tot het weer wat warmer wordt en ik mijn sandaaltjes ook weer aan kan.

  3. wat zijn ze chique! Heel tof, en makkelijk te combineren. Ze lijken me ook erg comfortabel door de kleine blokhak!

  4. Wat mooi! Die kleine blokhak is zeker voor mij stijl want ik draag niet zo vaak hakken dus deze is ideaal niet te hoog ook nog

  5. Oh wauww wat zijn ze gaaf, echt de perfecte sandaaltjes idd!<3 (Stuur me trouwens gerust wat fotootjes toe hoor hihi, vind ik leuk!) Xo

  6. Super mooie schoenen heb je gekocht meid.
    Ik zelf hou van zo platte hakje, vind ik steeds ideaal om op te lopen.

Comments are closed.