Uzurii slippers & Au pair in Sevilla

Soms, dan vind je een pérfecte aanbieding op het pérfecte moment. Dat had ik zo met deze slippers van het merk Uzurii, die ik kocht bij de Bijenkorf. Ik zal vertellen waarom dit in mijn geval allemaal zo goed uitkwam.. ♥

In Nederland doen winkels er op dit moment alles aan om hun zomercollectie kwijt te raken, omdat de zomer bijna afgelopen is. Mensen gaan over het algemeen geen korte broekjes en bikini’s meer kopen, en al helemaal geen slippers, als het seizoen daarvoor voorbij is. Maar, laat het nou net zo zijn dat ik aan het eind van deze week naar Sevilla (Zuid-Spanje) vlieg, om daar een jaar te gaan wonen, en te werken als au pair. In Zuid-Spanje is het zomerseizoen in tegenstelling tot in ons land, voorlopig nog niet afgelopen! Dus hoe leuk is het dan, om een paar slippers te vinden in op-en-top Sevilla stijl?!

Sevilla is een stad vol Moorse kunst en cultuur: veel mozaïek, kleur, en bijzondere versieringen. Als ik deze slippers ergens goed vind passen, met hun mooi versierde bandjes en bijzondere blauwe kleur, dan is het wel in die stad! Daarnaast vind ik het heel leuk dat het gewoon slippers zijn, maar dat ze door de versieringen en de kleur toch nét wat ‘gekleder’ zijn dan een paar doorsnee slippers.

Bij aankoop van deze slippers kreeg ik in dezelfde kleur blauw als de slippers, een zakje om ze in op te bergen, en deze zat weer in een hele mooie zwarte doos, met een spiegeltje erin. Dat maakt het toch net allemaal een beetje af, vind ik.

Eind deze week vertrek ik dus al naar Spanje, waar ik ontzettend veel zin in heb! Ik ga een nieuwe taal leren, in een Spaans gezin wonen waar ik op de kinderen zal passen, nieuwe mensen leren kennen, en bovenop dat, een nieuwe stad met een nieuwe cultuur ontdekken. En daar houd ik heel erg van! ♥

Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs, Florentine

Klik hier om mij te volgen op Instagram.

Klik hier om mij te volgen op Bloglovin.

15 Replies to “Uzurii slippers & Au pair in Sevilla”

  1. Wat een mooie en leuke slippers. De kleur is zo mooi! Wat leuk dat je naar Spanje gaat. :) Ola chicka! Ga je daarheen voor je studie? Of er gewoon even tussen uit en een andere cultuur leren kennen? Have fun.

  2. Wat spannend dat je als au pair gaat werken in Sevilla. Lijkt me heerlijk om een véél langere zomer te hebben. Perfect voor deze beauties dus. ^^

  3. Oh wauw, eind deze week al? Geniet van je tijd daar, aan je slippers zal het niet liggen, because they’re fancy! Knap dat je in het buitenland gaat werken, have fun dame!

Comments are closed.