Mi vida en España

Hey lovelies! ♥

Wat is er weer veel gebeurd na mijn eerste update! Na de eerste week hier in Spanje, waarin ik samen met een meisje uit Nieuw-Zeeland in een appartement woonde, ben ik verhuisd naar mijn nieuwe en definitieve appartement. Ik woon nu samen met twee Spaanse meisjes, en eigenlijk vind ik het heel erg gezellig!

Vorige week was een lekker vol weekje. Vanaf de dag dat ik in mijn nieuwe huis trok (zaterdag), tot en met dinsdag, was het eigenlijk een beetje partying all day and all nightSuper leuk, maar ook heel fijn om daarna weer lekker mijn huiswerk te maken in de Starbucks en thee te drinken met mijn oude huisgenote, dat soort dingen..

De rest van de week zat eigenlijk vol gepland met leuke etentjes, een avond naar een flamenco bar, een middag deed ik een extra pronunciation class op school, waar ik weer wat nieuwe leuke mensen heb ontmoet, en als afsluiter van de week ben ik een weekendje naar Granada geweest. In Granada ben ik natuurlijk naar het Alhambra en de Albaicín geweest, voor meer foto’s zie mijn Instagram.

In Granada heb ik ook weer een paar leuke mensen ontmoet, wat ik erg gaaf vond. Naast dat, kon je in Granada naar mijn mening ook overal heel lekker eten! Humus, couscous, tajine, en dat allemaal geserveerd met ‘Arabisch brood’, en in veel gevallen ook nog een lekker theetje ;-)

Nu is er weer een nieuwe week begonnen, en eigenlijk vermaak ik me erg goed hier. Ik vind het heerlijk om door de stad te lopen, naar school te gaan, en eigenlijk heb ik het behoorlijk druk. Ik heb net een jongen ontmoet die ik Engelse ‘conversatie les’ heb gegeven, wat inhoudt dat we gewoon Engels praten over van alles en nog wat, en aangezien ik erg van praten houd, was dit super leuk om te doen. Ook heb ik een ander ‘baantje’ bij een gezin, waar ik waarschijnlijk vier dagen in de week ’s middags een uurtje met de kinderen door ga brengen, en tijdens dat uur is het dan de bedoeling dat ik Engels met ze praat, terwijl we bijvoorbeeld een spel spelen, of ik lees ze in het Engels voor, dat soort dingen. Verder gaat mijn Spaans ook goed, en het is dus eigenlijk ook erg gezellig met de meisjes waar ik mee in huis woon. Tot slot, heb ik voor vanavond, morgen, vrijdag, én voor het weekend eigenlijk ook al plannen, dus het is wel even gaande allemaal nu, zeg maar :-) Super leuk!

Ik houd jullie op de hoogte van alles, (onder andere het lekkere weer zoals je op de foto ziet, I LIKE!!)

Veel liefs en tot snel, Florentine

Op Instagram kun je mij volgen voor meer foto’s, en natuurlijk kun je mij volgen via Bloglovin om als eerste op de hoogte te zijn van mijn nieuwe blogposts.

 

15 Replies to “Mi vida en España”

 1. Wat fijn dat het allemaal zo goed gaat in Spanje! Stiekem ben ik wel heel jaloers op het weer bij jou haha, hier is het juist heel koud en had het zelfs gesneeuwd.

 2. Wat leuk dat je samen woont met Spaanse meisjes hierdoor is het het best om de taal te oefenen. Wat fijn van je dat je goed hebt en ook nog werk hebt gevonden. Geniet ervan!

 3. Wat super leuk en fijn om te lezen dat je het naar je zin hebt in Spanje! Eigenlijk is juist dát het belangrijkste: dat jij het naar je zin hebt! Ik kijk uit naar je volgende update, want vind het altijd erg leuk om je blogs te lezen! :-)

 4. Ooh jeetje, ik ben jaloers! Het is hier íjskoud… Maar wat fijn dat het goed gaat daar, ik vind het nog altijd leuk om je updates te lezen!

 5. Wat heerlijk allemaal zeg! Je hebt het gezellig en een stuk warmer dan in NL haha :) Leuk ook dat je veel contacten hebt!

 6. Wat klinkt dat allemaal ontzettend fijn!! :) ben blij voor je dat je het zo naar je zin hebt daar! :) Heel veel plezier de komende dagen! :)

 7. GOED BEZIG! ^^ Heel actief gezocht naar activiteiten en wat geinig dat jij daar voor het Spaans bent en de Spanjaarden juist Engels van je willen leren :D

 8. Klinkt allemaal heel goed, en avontuurlijk voor iemand die hier gewoon thuis op de bank zit haha.
  Ooit wilde ik dit soort dingen ook graag allemaal doen. Nooit van gekomen, niet gedurfd blabla…Maar ik vind het super om te lezen allemaal. Het zijn hele ervaringen waar je veel van leert en ontdekt! Mooi!
  Fijn dat je het zo goed naar je zin hebt!

Comments are closed.