Back to NL ✪

Heyhey lovelies! Als je mijn blog al langer volgt, kan je je misschien mijn artikel home, sweet home nog wel herinneren, dat ik schreef toen ik in november besloot om vanuit Sevilla terug te komen naar Nederland voor zes weken. Het is inmiddels alweer vier maanden (!!) geleden, dat ik op een koude herfst avond in Nederland aankwam, niet wetende wat mij allemaal te wachten stond voor de rest van mijn tijd in Spanje. Nu op dit moment ben ik wéér in Nederland en ben ik alweer zoveel ervaringen rijker. Ik vind het onwijs leuk in Spanje, en ben heel blij met wat ik daar allemaal heb opgebouwd, maar ik ben nu weer even in Nederland, want ik heb hier iets heel belangrijks te doen.

Volgend jaar wil ik beginnen aan een nieuwe opleiding en om mijn inschrijving te voltooien moet ik een aantal toetsen doen, en daarnaast staat er een gesprek op het programma. Deze onderdelen zijn nodig om mijn inschrijving compleet te maken, en omdat ze niet via internet gedaan kunnen worden, besloot ik om voor een week naar Nederland te komen. Dus daar zat ik weer in het vliegtuig, afgelopen vrijdag, het begint haast een beetje routine te worden ;-)

Ik wens jullie allemaal een super fijne week toe, en ga zelf ook genieten van mijn dagen hier in NL. Wát een heerlijk weertje is het ♥

Tot snel,

Liefs, Florentine

16 Replies to “Back to NL ✪”

  1. Wat heerlijk zeg!! Altijd zo leuk en anders weer he? Geniet er van met je familie en vrienden en van alles wat je in Spanje niet kunt eten ;)

  2. De opleiding Journalistiek dat is zeker belangrijk om even terug te komen. Bereiding voor je toekomst, bedankt voor de update. :-)

  3. Heel veel succes met de toetsen :-). Leuk dat je de opleiding in mijn woonplaats gaat doen :-). Tilburg is een leuke studentenstad :-).

Comments are closed.