Current life ✾

Hola chicas! Wat een héérlijk weekend hebben we achter de rug. Echt een beetje niet-Nederlands warm, vond ik het. Ik heb op het strand gelegen, geluncht met een club sandwich en gedineerd bij een super leuk restaurant in ‘s-Hertogenbosch. Wat een gave stad! Vandaag laat ik je de foto’s van afgelopen weekend en een beetje van de week daarvoor zien. Als kers op de taart praat ik je ook nog eens een beetje bij over mijn huidige leven en dat wat er allemaal aan gaat komen. Welcome to my current life. 

Fiji water

Hoé pretty is dit waterflesje van Fiji?! Ik vind het de laatste tijd heel erg leuk om van die super fancy waterflesjes te kopen. Deze is mijn favoriet, samen met die van Solan de Cabras.

Fruit

Summer fruits 

Coffee

Cappuccino en een glaasje water. Fijne combinatie op een warme dag! We zaten hier op een terrasje in Zaltbommel, een dorpje vlakbij ‘s-Hertogenbosch.

Lunch in Zaltbommel

My first club sandwich. Met kip, bacon, sla, tomaat en kerriesaus. Heel lekker!

anna & clara

Later in ‘s-Hertogenbosch kwam ik een heel gaaf winkeltje tegen, Sostrene Grene heet het. Een beetje een winkel à la Tiger of Xenos: allerlei leuke spulletjes voor in je huis, cadeautjes en bijzondere etenswaren. Ze hebben bij de kassa een koelkast staan die tot bovenaan gevuld is met kartonnen verpakkingen met water erin. Hoé cute?! En hoé leuk voor op een warme zomerdag?! ☼

Brasserie Christoffel Den Bosch

Daarna was het tijd voor een hapje en een drankje. We aten bij een super leuke bistro aan de grachten van Den Bosch. Een heerlijke salade met gegrilde halloumi kaas vooraf, een pasta met parmezaan, courgette, paprika, lente-uitjes en zongedroogde tomaat als hoofdgerecht en een banoffee (een toetje met banaan, vanille-ijs, crunchy koekjes en chocola) na. Bést wel heel erg lekker. ♥

's-Hertogenbosch

Ik ben een beetje verliefd op deze stad! Zo gezellig ❁ ❀ ✾

Op het moment dat dit artikel online komt, zit ik in de trein naar Eindhoven Airport. Weer een vliegveld? Ja weer een vliegveld. Ik vlieg vanmiddag namelijk naar het altijd regenachtige mooie Manchester toe, voor een project van mijn opleiding. We gaan een werkweek lang verslag doen vanuit deze stad. Vervolgens vlieg ik vrijdag door naar Madrid, waar ik nog een weekendje blijf met een paar vrienden, en dan komen we zondag avond weer aan in Nederland. Daarna is het nog even bikkelen voor de laatste tentamens en dan zit het schooljaar er alweer op.

Dus, I’m ready for take-off! ➳

Tot snel! Liefs Florentine

21 Replies to “Current life ✾”

  1. Die waterflesjes zijn leuk, hè! Alleen jammer dat ze vaak ook weer heel wat meer kosten dan de rest, maar ja, je moet er wat voor over hebben. Ik ben benieuwd hoe Manchester je zal bevallen op dit moment, lijkt me heel interessant om daar nu verslag te gaan doen.

  2. Wat een schattig waterflesje inderdaad! Ik ben ook dol op Sostrene Grene, er zit er ook een in Nijmegen en ik ga er altijd even naar binnen als ik er langs kom!!

  3. Sostrene Grene, ik heb daar al meer over gehoord, ik dacht alleen dat hij in Groningen zat, maar Den Bosch is voor mij dichterbij :) Veel plezier met je reizen en succes met de laatste loodjes!

  4. Ik vind super fancy waterflesjes ook zo leuk! Heb er echt een zwak voor. Leuk overzicht en heerlijk al dat voedsel.

  5. Leuke foto’s! Lekkere gerechtjes heb je gehad :) En die waterflesjes zijn idd zo mooi dat je ze alleen al zou kopen om het uiterlijk!

  6. Aaah, Happy Italy is altijd heerlijk! En die kartonnen waterflesjes zijn inderdaad wel heel schattig! Xx

  7. Heerlijke foto’s, maar echt! Je Insta is ook mooi! Wat voor wijn dronk je? Ben benieuwd! Ik ben helemaal weg van Hugo, maar dat hebben ze heel vaak niet op terrasjes…

Comments are closed.