Home, sweet home.. ♥

Hey guys! Ik ben weer in Nederland, even helemaal back to the basics.. Zoals je waarschijnlijk wel weet als je mijn blog al langer volgt, heb ik een tijd in Sevilla als au pair in een gezin gewerkt. Daarna heb ik twee weken gewoond in het appartement van een vriendin (die ik van mijn school ken) en haar huisgenoot, en dat waren twee hele fijne weken! Vol met leuke tapas etentjes en avondjes uit, en daarbij heb ik ook nog eens diehard aan mijn Spaans gewerkt. Entonces, me gusta hablar Español! Maar, omdat ik nog niet wist of ik hierna zelf een appartement wilde gaan huren, of dat ik misschien weer als au pair wilde gaan werken, heb ik besloten om even zes weken vakantie te nemen. Vakantie naar Nederland dus. En ondanks dat ik alles in Sevilla nu wel een beetje mis, bevalt het mij in Nederland goed.

Ik denk dat het vooral heel belangrijk is om hier even van te genieten, en lekker uit te rusten. Ook heb ik héél erg veel zin om allemaal gave blogposts te gaan maken, die dit keer niet zullen gaan over het hele ‘au pair’ zijn, maar meer over beauty, fashion en lifestyle gerelateerde onderwerpen.

De afgelopen elf (!) weken in Spanje, waren elf onwijs gave weken. Ik heb zóveel leuke mensen ontmoet, heel veel bijzondere plekken bezocht, veel leuke etentjes gehad en onwijs veel Spaans en Engels geleerd. Daar komt ook nog eens bij dat ik echt een beetje verliefd op de stad ben geworden, want wát vind ik Sevilla leuk..! ♥

Dus, be prepared, want er komen allerlei leuke dingen aan op mijn blog. Ik vind de herfst en de winter, met Sinterklaas, kerst en oud en nieuw, namelijk een heerlijke tijd! Al moet ik wel een beetje wennen aan het koude weer in Nederland.. Gelukkig heb ik gister bij de Primark een nieuwe jas en nieuwe handschoenen gekocht, dus ik red me wel ;-)

Tot snel! Veel liefs, Florentine

Voor meer foto’s kun je mij volgen op Instagram.

Klik hier om mij te volgen via Bloglovin.

26 Replies to “Home, sweet home.. ♥”

 1. Ooh veel succes in de kou! Je komt echt precies nu het weer kouder begint te worden, en niet zo’n beetje ook… Maar geniet van je ‘vakantie’ :)

 2. Wat leuk om te lezen! Lijkt mij een hele toffe ervaring, vooral ergens in Spanje. Ik hou meer van de warmte dan van de kou. Maar ik zou Nederland toch wel gaan missen denk ik. -x-

 3. Wat fijn dat je weer thuis bent en dat ook wel weer bevalt! Het lijkt mij best gek om thuis op vakantie te zijn haha! Succes met de kou! Gelukkig heb je een nieuwe jas en handschoenen kunnen vinden.

 4. Haha geweldig: precies tijdens de winter terug naar Nederland voor best een lange tijd ook! Heel leuk! Sowieso heerlijk om met je familie de feestdagen door te kunnen brengen :D Is het de bedoeling dat je daarna dus weer teruggaat naar Sevilla om als au-pair te werken?

 5. Welkom terug! Ik wilde vroeger ook altijd au pair zijn in het buitenland, maar het is er nooit van gekomen. Ben benieuwd naar je posts!

 6. Wel een beetje jammer dat je het weer vanuit Spanje niet hebt meegenomen, haha, welkom terug! Ik hoop dat je een fijne vakantie gaat hebben.

 7. Oh die jas en handschoenen heb je nu wel nodig! Brr. Goed dat je even een tijdje neemt om na te denken. Zo voorkom je dat het een teleurstelling wordt. Sevilla lijkt me heerlijk! Denkend aan tapas, sangria met vers fruit en zwoele muziek.

 8. Leuk dat je weer in Nederland bent, al klinkt Spanje op dit moment ook heerlijk. Ik leer nu Spaans op school en ik vind het echt een leuke taal. Zou er graag verder mee gaan.

 9. Zes weken lekker genieten en uitrusten gaat je zeker lukken. ;-) Ik ga zeker kijken wat je gaat posten over beauty en fashion en inderdaad koud hier he.

 10. Jeetje, wat ben je heerlijk lang weggeweest. Zo awesome! Maar ook wel fijn om nu weer terug te zijn denk ik. Ik ben heel benieuwd wat er allemaal voor leuks aankomt op je blog! :)

 11. Ik ben heel benieuwd naar alle nieuwe blogposts! :)
  En lijkt me ook wel heel fijn voor je dat je met alle feestdagen binnenkort lekker bij je eigen familie kan zijn :)

 12. Oooo tof dat je in Nederland bent! Ik wil je ontmoeten, je lijkt me zo tof! Je gaat nog wel terug naar Sevilla? Aangezien je het een ‘vakantie’ noemt?! Goede keuze om even rust te nemen!

 13. Hi, ik ben vandaag voor de eerste keer op je blog, maar wat een onwijs gave ervaring om in Spanje te werken en daar ook Spaans te leren! Dat is heel erg leuk om te lezen.
  Nu weer in Nederland, lekker met de feestdagen bij familie?? Ik zou mijn familie namelijk erg missen na elf weken! Ben benieuwd naar je nieuwe blogposts :) Liefs

Comments are closed.