Just a week

Hi there ♥

Vandaag vertel ik je over afgelopen week.. Het was een heerlijk weekje vol lekker weer, ijskoffie en shopping sessions, ook liet ik mijn haar balayage verven, én ik vierde alvast mijn verjaardag!  Dus ja, let’s get started :-)

foto 1

foto 2

Een beetje VOGUE, Weekend en Privé lezen terwijl ik bij de kapper zat om mijn haar te laten verven, not bad at all.. 

Mijn haar is balayage geverfd, wat betekent dat het nu een beetje een sun-kissed look heeft. Mijn eigen kleur (donker bruin) is nog goed te zien, maar tegelijkertijd is de over all look van mijn haar echt totaal veranderd, doordat er verschillende kleuren blond in zijn aangebracht. Heel gaaf!

Ook droeg ik mijn nieuwe Fred de la Bretoniere espadrilles, voor het ultieme zomergevoel..

foto 3

Deze Starbucks foto is toch ook, hoe standaard een foto van je Starbucks drankje dan ook is, echt een beetje kenmerkend voor afgelopen week.. Ik heb namelijk een nieuwe favoriet onder de Frappucino’s ontdekt, het is de Coffee light variant, en serieus, deze is echt heerlijk! Ik nam deze foto toen ik een dagje ging winkelen in Nijmegen, waar ze trouwens heel veel gave items hadden in de New Look stand van de V&D. Zo’n leuke winkel, echt een aanrader! ♥

Naast Nijmegen, ben ik ook nog naar Amsterdam geweest om te winkelen. Altijd goed! Daar ben ik o.a. naar de Abercrombie and Fitch, de Flormar en de Bijenkorf geweest, en daarna at ik bij de nieuwe Loetje vestiging (restaurant) bij het Centraal Station, super leuk!

Tot slot vierde ik zaterdag mijn pre birthday party en ging ik uit eten met vriendinnen, heel gezellig!

Tot snel weer! ✾

Veel liefs, Florentine

Klik hier om mij te volgen op Instagram.

Klik hier om mij te volgen op Bloglovin.

22 Replies to “Just a week”

 1. Wat een gezellige week, Starbucks is altijd goed! Ik vind deze artikelen trouwens heel leuk om te lezen :) Ik hoop dat je ermee doorgaat!

 2. Leuk weekje heb je gehad! Ik heb overlaatst ook een balayage in mijn haar laten zetten, ik ben er echt zo tevreden mee! Het was jaren geleden dat ik qua kleur nog eens iets anders gedaan heb met mijn haar, dus het werd wel een tijd ;-)

  Ik heb niet zoveel interessants te vertellen over mijn week helaas, gewoon werken werken werken :-) Het is aftellen tot mijn verlof, nog 3 dagen!!

  X Sara

 3. Ben erg benieuwd naar je haar! Ik laat het woensdag ook doen en heb best wel veel stress :p
  Leuke blog trouwens, ik ga je volgen!
  Liefs, Stephanie

 4. Dat klinkt als een erg leuke week! Het viel me eigenlijk gelijk op, je super toffe schoenen op de foto bij de kapper. Love them!

Comments are closed.