Off to the snow ✈

Hey lovelies!

Daar ben ik dan éindelijk, op mijn hotelkamer in Oberstorf. Ik ga een week op wintersport, dus morgen ontmoet ik hier mijn familie, en dan switch ik naar het appartement dat we voor deze week gehuurd hebben :-) Super leuk om mijn ouders en broers weer te zien! Maar ik moet je wel eerlijk zeggen, het was een hele reis om hier te komen.. I’ll tell you:

Eerst nam ik gister de trein van Sevilla naar Málaga, waarna ik per bus van het treinstation naar het vliegveld in Málaga ging. Vervolgens moest ik van het vliegveld naar mijn hotel, waar ik een nacht verbleef, om vanochtend vroeg op tijd te zijn voor mijn vlucht naar Memmingen, in Duitsland. Nadat ik vanochtend (thank god!) op tijd was voor mijn vlucht, aangekomen was in Memmingen en de bus naar het Bahnhof, oftewel het treinstation had genomen, was het tijd voor een bijna twee uur durende treinreis mét overstap naar Oberstdorf, waar ik nu ben. En nu ik hier eindelijk ben besef ik me dat het bést een hele onderneming was, omdat Sevilla niet zo’n hele handige reislocatie is. Er gaan namelijk niet veel vluchten vanaf Sevilla airport, en in de meeste wintersport gebieden zit natuurlijk ook geen vliegveld. Maar hey, ik ben er! En eigenlijk vind ik een beetje reizen ook wel leuk. Zéker mijn vlucht vandaag was eigenlijk heel relaxt, ik had namelijk drie stoelen voor mij alleen, de zon scheen, én ik had een fijne Spotify playlist, dus het kan erger..!

Het hotel waar ik nu een nachtje zit, is echt onwijs leuk! Heel cosy en gezellig ingericht, en er hangt een hele relaxte sfeer, vind ik. Eigenlijk is het een beetje ingericht naar de loft stijl, waar ik laats over schreef :-) Voor het geval dat je benieuwd bent, op mijn Instagram heb ik een foto gepost.

Tot slot wilde ik ook nog even vertellen dat de afgelopen week in Sevilla erg leuk was. Ontzettend druk, elke dag zit eigenlijk zo vol gepland als het maar kan, maar dat is helemaal perfect. Ik doe zoveel leuke dingen, ik ontmoet nog steeds heel veel mensen, ik werk, ik leer, en ja,, ik vind de stad erg mooi. Ik bedoel, ’s ochtend (een beetje gehaast :-p ) naar school lopen met dit uitzicht (onderstaande foto) vanaf de brug, is geen straf moet ik heel eerlijk toegeven.

Seville

Dus, ik ga er een heerlijk en gezellig weekje van maken, en ik wens jullie ook allemaal een hele fijne week toe! Al plannen?

Tot snel! Liefs, Florentine

24 Replies to “Off to the snow ✈”

  1. Wat een reis, gelukkig veilig aangekomen. Veel plezier, geniet ervan!
    Liefs,
    Elles
    P. S ik heb je genomineerd voor de Songtag, hopelijk ga jij hem ook maken! :-)

  2. Poeh, das een flinke reis (zelf vind ik dat altijd ‘meehhh’), maaaaaaar veel plezier en geniet van het winterse weer!

  3. Wat een heerlijke foto. Zo sereen. Het lijkt me zeker geen straf om daar te zitten en naar school te gaan! Ik hou ook van de wintersport, ik ging meestal naar Winterberg. Gewoon met de auto. Sinds de kleine ben ik eigenlijk niet meer geweest, maar aangezien zij ook alweer twee is, gaan we volgend jaar zeker! (tegen die tijd is ze alweer bijna 3) Fijne sneeuw vakantie! Ik wil ook wel een beetje sneeuw hier ;)

  4. Jeetje dat was inderdaad een hele onderneming haha fijn dat je goed bent aangekomen!! Hoop dat je een leuke week hebt gehad!! :)

Comments are closed.