Sin Retorno ★ Sevilla Docu

Hoi allemaal,

Het is eindelijk zover! Mijn eerste ‘documentaire’ is af. En niet zomaar eentje, ik heb een korte docu gemaakt over Sevilla, de stad waar ik een klein beetje verliefd op ben geworden. En dan gaat het eigenlijk niet over de stad, maar over mensen in deze stad. En dan niet zomaar over ‘mensen’, nee, over hele speciale mensen. Mensen die helemaal alleen naar deze stad zijn toe verhuisd, om een nieuw leven op te bouwen, om hun geluk te vinden. ♥

In deze video spreek ik Gavin uit Nieuw-Zeeland, Sandra uit Zweden, Angela uit Nederland, Marleny uit Peru en Abdelaali uit Marokko; allemaal nemen zij mij mee in hun eigen verhaal.

Ik vond dit een heel bijzonder project, omdat het zo dichtbij mij ligt, en omdat ik zulke mooie mensen heb gesproken. Ik heb zelf geïnterviewd, gefilmd, gemonteerd, en ondertiteld.

Bij deze wens ik jullie heel veel kijkplezier, en hoop ik dat je even tijd hebt om naar mijn allereerste korte documentaire te kijken.

Veel liefs ¡y un besito! Florentine

 

16 Replies to “Sin Retorno ★ Sevilla Docu”

  1. Wauw, wat bijzonder dat je al deze mensen gesproken hebt. Mooie docu! Heel interessant om alle verschillende verhalen te horen – iedereen heeft een heel andere achtergrond. Inspirerend! En naar Sevilla ben ik zo benieuwd, zou er heel graag eens naartoe willen gaan.

  2. Wauw prachtige documentaire! Met plezier gekeken en me verbaasd over de vele raakvlakken tussen iedereen die om wat voor reden dan ook vertrekt uit eigen land. Ik voel veel dingen zelf net zo. Als je maar wilt, volg je hart! Prachtig!

  3. Wauw, wat gaaf dat je dit helemaal zelf hebt gedaan! Ik vind je stem heel fijn voor een documentaire. Mooi dat je al deze mensen gesproken hebt met ieder hun eigen bijzondere verhaal.

  4. Wat heb je dat mooi gedaan! Het begin is echt al zo mooi dat je blijft kijken. En je stem luistert heel fijn!

  5. Wat tof dat je dit hebt gemaakt! Ik vind het er heel professioneel uitzien, leuk ook dat je verschillende mensen hiervoor hebt kunnen spreken.

  6. Wat goed gedaan! Je hebt echt talent. Ik had wel graag een aantal beelden van de stad ertussen gezien, maar dat is mijn mening hihi! Mijn zus is ook naar Sevilla geweest & heeft toen ook prachtige plekken bezocht. Ik denk dat ik hier ook wel eens naartoe wil!

  7. Wat een mooie documentaire heb je gemaakt, allemaal verschillende verhalen en allemaal 1 overeenkomst. Mooi in beeld gebracht meid! Liefs.x

  8. Wauw ik vind dat je dit echt heel mooi gedaan hebt. Toevallig ben ik vandaag helemaal in een travel mood, dus dit kwam op het perfecte moment haha en ik ben altijd geïnteresseerd in waarom mensen besluiten naar het buitenland te gaan. Ik vind het echt een mooie documentaire. Ik zie hierboven iemand zeggen “Ik had wel graag een aantal beelden van de stad ertussen gezien” daar ben ik wel mee eens, maar voor de rest is het echt heel goed!

  9. Wat bijzonder dat je je eerste documentaire gemaakt hebt. Het ziet er mooi uit! Heel boeiend om te zien en wat goed dat je meerdere mensen gevraagd hebt om hun verhaal te doen.

Comments are closed.