Life after Valencia 🌬

Begin juni vertrok ik naar Valencia om daar zes weken als au pair te werken in een super Spaans gezin. And how time flies! Twee weken geleden was het alweer mijn laatste dag in Valencia en na een ‘sentimenteel’ afscheid van het gezin nam ik de trein naar Barcelona. Want het au pair adventure mocht dan wel over zijn, ik had nog twee weken vakantie op de planning staan met mijn éigen familie. Zó leuk hen weer te zien! Eerst waren we één week in Barcelona en daarna zaten we één week in een super cute huis in een wat noordelijker gelegen dorp aan het strand, met een zwembad, een fijn terras en vooral heel veel Spaanse tranquilidad. 

In deze blogpost laat ik la vida van de afgelopen weken zien. I am in love with this summer. 

Valencia

Valencia

Valencia

Valencia

Één van de laatste avonden in Valencia: drankjes aan het strand, lopen langs het water, eten in een goed restaurant. Gezelligheid all over the place! Het laatste weekend in Valencia was zó fijn.

Valencia

Valencia

Morning view! To die for. 

Valencia

A morning swim :-)

Valencia

Zaterdag ging ik eerst winkelen in winkelcentrum AQUA en daarna in Calle Colon: heerlijk! Aan het eind van de middag had ik met al mijn au pair vriendinnen afgesproken om naar het strand te gaan en daarna aan de boulevard te eten. Het was mijn laatste avond in Valencia en eerlijk is eerlijk: hij was heel goed besteed. Het was zo leuk! ☀

Valencia

Some random palm trees.

Valencia

SUNDAY ~ DEPARTURE DAY! De dag dat ik zou vertrekken.

We lunchten met de hele familie, we belden een taxi en ik werd naar het treinstation Joaquin Sorolla in Valencia gebracht. Van daar nam ik de trein naar Barcelona waar mijn ‘echte’ familie op mij wachtte.

Valencia

Cañas & hermanos (biertjes & broers). Reunited with the fam. ♥

Valencia

Good morning Barcelona!

Valencia

It was my birthday! We vierden mijn verjaardag dit jaar in Barcelona: zo leuk! Ik vind het zo heelijk om in de zomer jarig te zijn. Ik ben echt op de léukste plekken jarig geweest. Twee keer in Barcelona, een keer in San Francisco, in Milaan, Salamanca.. eigenlijk ieder jaar ergens anders.

Valencia

How about moving here? – Ik kan me zó voorstellen dat ik op een dag naar Barcelona toe verhuis. Zo’n fijne stad.

Valencia

Valencia

Beachy, beachy! ↬

Valencia

Time for tapas!

Valencia

My kinda playa! Een strand waar stad en strand samenkomen en waar zoveel verschillende culturen elkaar ontmoeten.

Na ongeveer een week was het time to move. We konden zaterdagmiddag ons huis in Playa de Pals in. Een heel schattig dorpje aan de Costa Brava.

Valencia

Valencia

Life from the pueblo! Ik heb echt genoten van de rust.

Valencia

Valencia

Wake up and make shit happen | Go to the beach!!

Valencia

Valencia

Me and my homies ☾✧ ⋆

Valencia

Een mini-trip naar een strand dorpje in de buurt.

Valencia

Valencia

El ambiente.. ✭

Valencia

Állerlaatste ontbijtje in Spanje. Na acht(!) weken bijna elke dag met tostada’s met olijfolie, tomaat en jamón ontbeten te hebben. En natuurlijk de sinaasappelsap en café con leche niet te vergeten..

Valencia

Op weg naar huis hadden we een overnachting in een stadje in Frankrijk geboekt. Hoé sfeervol ziet dit eruit, hé?! ~ Een super fijn einde van een heel mooi avontuur.

Ik ben zo ontzettend blij dat ik de keuze gemaakt heb om deze zomer als au pair naar Valencia te gaan. Ik heb zoveel geleerd, zoveel gelachen en natuurlijk af en toe ook een beetje gestruggled. Maar vooral heb ik er heel erg van genoten. Genoten van het Spaans spreken, van het leven met mijn au pair familie, genoten van de stad, de mensen, het strand en het hele Spaanse ritme.

Hasta la próxima, Valencia! 

Heel veel liefs,

Florentine

9 Replies to “Life after Valencia 🌬”

  1. Wauw wat een mooie foto’s! En je hebt echt leuke dingen op de planning staan!! Heel veel plezier alvast met je roadtrip! Lijkt me super gaaf!!

  2. Wat heb je een geweldige tijd daar gehad! En nog gefeliciteerd met je verjaardag, ik ben benieuwd naar je reis door Oost-Europa!

  3. Wat heerlijk Florentine!! 😍 Ik ga vanaf september vijf maanden in Zaragoza studeren, en kan niet wachten! Jij veel plezier met de roadtrip!

  4. Wat een heerlijke zomer heb jij!! Geniet van ieder moment! Maar dat doe je volgens mij ook hihi. Zo leuk om dit avontuur af te sluiten met je eigen familie erbij en lekker met hen mee naar huis te reizen. Zo tof dat je een huisje in Amsterdam nu hebt! Waar ergens in Amsterdam?
    Liefs

  5. Leuke foto’s en wat komt er veel lekker eten voorbij ook! Tof dat je al in zoveel verschillende plekken jarig bent geweest! Veel plezier alvast met je trip door Oost-Europa!

  6. Wat schrijf je toch heerlijke positieve blogs! Met enorm mooie foto’s. Gewoon genieten! Zeker nu deze rotzomer (in mijn geval) helemaal aan me voorbij is gegaan. So thanks for that Floren! xxx

Comments are closed.